Najnowsze przepisy
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 15
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 24
Sernik jagodowy Moje ulubione ciasto, sernik z jagodami... ⇖ 31
PASTA KANAPKOWA Z JAJEK I TUŃCZYKAPyszny pomysł na... ⇖ 20
Pełnowartościowa, wysoko białkowa, pieczona owsianką z... ⇖ 19
Ciasto leśny mech na dużą blachę to prosty sposób na... ⇖ 39
Proste i pyszne babeczki, które zrobicie w kilka... ⇖ 25
Kolejna osłona prostego i pysznego orzotto, tym razem na... ⇖ 19
Domowe pain au chocolat – maślane, chrupiące i pełne czekolady

Pain au chocolat, czyli francuskie rogaliki z czekoladą, to jeden z najpopularniejszych wypieków śniadaniowych na świecie. Charakterystyczne prostokątne ciasto francuskie, wypełnione kawałkami czekolady i pieczone do złocistej perfekcji, zachwyca chrupiącą skórką i delikatnym, maślanym wnętrzem. Najlepiej smakują jeszcze lekko ciepłe, gdy czekolada jest roztopiona, a ciasto ma idealnie warstwową strukturę. To idealna propozycja na wyjątkowe …
Przepisy z bloga
Nie zawsze mamy czas (albo chęć), by wieczorem stać przy... ⇖ 31
Chcesz zamrozić borówki amerykańskie, ale nie wiesz jak?... ⇖ 46
Mrożenie sajgonek to sztuka! Odkryj sekrety, jak zachować... ⇖ 51
Poznaj sekrety mrożenia puree z dyni! Zachowaj smak... ⇖ 38
Zastanawiasz się, czy mrozić lasagne? Odkryj praktyczne... ⇖ 46
Mrożenie chleba tostowego to sztuka! Dowiedz się, jak... ⇖ 29
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 317
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 265
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 264
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 105
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 104
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 102
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 93