Domowy kompot z rabarbaru

Domowy kompot z rabarbaruDomowykompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompot rabarbarowy, który smakuje cudownie zarówno na ciepło, jak i po schłodzeniu. Składniki:1 kg rabarbaru 2 litry wody6-8 pełnych łyżek cukru2 goździki Sposób wykonania: Odcinamy obie końcówki łodygi. Łodyg nie obieramy. Dzięki temu kompot będzie miał piękny różowy kolor i więcej smaku. Każdą łodygę kroimy na małe kawałki. Łodygi mają się rozgotować, więc...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 12
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od... ⇖ 108
Nasz sernik jest bardzo puszysty i delikatny. Użyłyśmy... ⇖ 141
Dzisiaj pieczemy szarlotki i jabłeczniki, tymczasem nasze... ⇖ 65
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 71
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała... ⇖ 69
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 209
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 825
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 354
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 323
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 260