Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 26
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 22
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 51
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 39
Domowy ocet jabłkowy z obierek i ogryzków. Nie wyrzucaj - wykorzystaj!
Domowy ocet jabłkowy ze skórek Do przygotowania domowego octu jabłkowego (owocowego) można użyć gorszych jabłek lub gruszek, które nie nadają się do jedzenia, przetworów lub są uszkodzone. Uwaga! Na ocet można wykorzystać nawet obierzyny i ogryzki! Dlatego jeśli zostaną Wam skórki z obierania jabłek na przykład na szarlotkę z powodzeniem można wykorzystać je do przygotowania...
Przepisy z bloga
Monastyrska izba, czyli drwa pod śniegiemMonastyrska izba... ⇖ 89
Rolada kokosowa bez pieczeniaRolada kokosowa to wyjątkowy... ⇖ 237
Gazpacho — chłodnik z pomidorów, ogórków i papryki... ⇖ 358
Zielona zupa z młodej pokrzywyZielona zupa z pokrzywy... ⇖ 359
Grecki sos tzatziki, czyli jogurt, ogórek, czosnek,... ⇖ 426