Domowy smalec
Źródło: https://www.wedrowkipokuchni.com.pl/domowy-smalec/
Domowy smalec pełen pysznych i chrupiących skwarek to jest to! I choć jest dość kaloryczny, to jedzony z umiarem od czasu do czasu z pewnością nikomu nie zaszkodzi. Podstawą dobrego smalcu jest oczywiście świeża słonina bądź podgardle, z którego powstają wspaniałe skwarki. Dodatek kilku prostych […] Artykuł Domowy smalec pochodzi z serwisu Wędrówki po kuchni.
Najnowsze przepisy
Przepis nadelikatne, puszyste i wilgotne ciasto z dodatkiem... ⇖ 7
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na po prostu mega HIT... ⇖ 7
Mąka owsiana sprawia, że ciasto jest nieco delikatniejsze... ⇖ 6
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 9
Wiesz, dlaczego jedna kawa smakuje jak czekolada, a inna... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Rozkoszowanie się smacznymi posiłkami i jednoczesna... ⇖ 128
Pasta sambal nasi goreng to pikantna przyprawa używana do... ⇖ 177
W dzisiejszych czasach coraz więcej osób zwraca uwagę na... ⇖ 172
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 385
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 283
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 270
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 231
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 183
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 167
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 131
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 74









































