Domowy smalec
Źródło: https://www.wedrowkipokuchni.com.pl/domowy-smalec/
Domowy smalec pełen pysznych i chrupiących skwarek to jest to! I choć jest dość kaloryczny, to jedzony z umiarem od czasu do czasu z pewnością nikomu nie zaszkodzi. Podstawą dobrego smalcu jest oczywiście świeża słonina bądź podgardle, z którego powstają wspaniałe skwarki. Dodatek kilku prostych […] Artykuł Domowy smalec pochodzi z serwisu Wędrówki po kuchni.
Najnowsze przepisy
Pyszna i prosta choinka. To ratunek na szybko, by coś... ⇖ 11
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem... ⇖ 22
Kurczak pieczony z pomarańczami – soczysty, aromatyczny... ⇖ 17
Rate this post Szynka miodowa z indyka na kanapki... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Rozkoszowanie się smacznymi posiłkami i jednoczesna... ⇖ 132
Pasta sambal nasi goreng to pikantna przyprawa używana do... ⇖ 185
W dzisiejszych czasach coraz więcej osób zwraca uwagę na... ⇖ 177
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1534
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 661
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 577
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 554
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 506
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 459
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 454
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 429
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 343









































