Domowy smalec
Źródło: https://www.wedrowkipokuchni.com.pl/domowy-smalec/
Domowy smalec pełen pysznych i chrupiących skwarek to jest to! I choć jest dość kaloryczny, to jedzony z umiarem od czasu do czasu z pewnością nikomu nie zaszkodzi. Podstawą dobrego smalcu jest oczywiście świeża słonina bądź podgardle, z którego powstają wspaniałe skwarki. Dodatek kilku prostych […] Artykuł Domowy smalec pochodzi z serwisu Wędrówki po kuchni.
Najnowsze przepisy
Pierogi z kapustą i grzybami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 6
Rolada serowo-szpinakowa z łososiem to idealna propozycja... ⇖ 33
Sałatka tatarska ze śledziem to jedna z tych sałatek,... ⇖ 39
Ciasto Prince Polo to propozycja dla tych, którzy lubią... ⇖ 37
200 g serka wiejskiego2 małe łyżki cukruokoło 4 łyżki... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Rozkoszowanie się smacznymi posiłkami i jednoczesna... ⇖ 139
Pasta sambal nasi goreng to pikantna przyprawa używana do... ⇖ 192
W dzisiejszych czasach coraz więcej osób zwraca uwagę na... ⇖ 183
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3283
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2198
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1568
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 870
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 799
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 772
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 735
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 734









































