Domowy smalec
Źródło: https://www.wedrowkipokuchni.com.pl/domowy-smalec/
Domowy smalec pełen pysznych i chrupiących skwarek to jest to! I choć jest dość kaloryczny, to jedzony z umiarem od czasu do czasu z pewnością nikomu nie zaszkodzi. Podstawą dobrego smalcu jest oczywiście świeża słonina bądź podgardle, z którego powstają wspaniałe skwarki. Dodatek kilku prostych […] Artykuł Domowy smalec pochodzi z serwisu Wędrówki po kuchni.
Najnowsze przepisy
Witajcie:) Przy sobocie zapraszam na pyszne, szybkie i... ⇖ 20
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 132
Takiego piernika jeszcze nie piekłam. Bardzo lekki i... ⇖ 26
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Rozkoszowanie się smacznymi posiłkami i jednoczesna... ⇖ 129
Pasta sambal nasi goreng to pikantna przyprawa używana do... ⇖ 179
W dzisiejszych czasach coraz więcej osób zwraca uwagę na... ⇖ 172
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 434
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 422
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 333
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 329
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 282
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 219
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 193
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 169
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 154
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 143









































