Domowy smalec
Źródło: https://www.wedrowkipokuchni.com.pl/domowy-smalec/
Domowy smalec pełen pysznych i chrupiących skwarek to jest to! I choć jest dość kaloryczny, to jedzony z umiarem od czasu do czasu z pewnością nikomu nie zaszkodzi. Podstawą dobrego smalcu jest oczywiście świeża słonina bądź podgardle, z którego powstają wspaniałe skwarki. Dodatek kilku prostych […] Artykuł Domowy smalec pochodzi z serwisu Wędrówki po kuchni.
Najnowsze przepisy
Klasyczny wigilijny farsz do pierogów z kapustą kiszoną... ⇖ 14
Tradycyjny farsz do uszek przygotowany z aromatycznych... ⇖ 18
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 11
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Rozkoszowanie się smacznymi posiłkami i jednoczesna... ⇖ 131
Pasta sambal nasi goreng to pikantna przyprawa używana do... ⇖ 185
W dzisiejszych czasach coraz więcej osób zwraca uwagę na... ⇖ 177
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1142
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 626
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 547
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 525
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 469
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 426
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 425
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 412
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 309









































