Domowy smalec
Źródło: https://www.wedrowkipokuchni.com.pl/domowy-smalec/
Domowy smalec pełen pysznych i chrupiących skwarek to jest to! I choć jest dość kaloryczny, to jedzony z umiarem od czasu do czasu z pewnością nikomu nie zaszkodzi. Podstawą dobrego smalcu jest oczywiście świeża słonina bądź podgardle, z którego powstają wspaniałe skwarki. Dodatek kilku prostych […] Artykuł Domowy smalec pochodzi z serwisu Wędrówki po kuchni.
Najnowsze przepisy
Ciasto metrowiec z cappuccino Kto z nas nie zna przepisu... ⇖ 5
Kruche, zielone, mięciutkie i cudownie świąteczne. Te... ⇖ 10
Pyszny obiad? kolacja? czy może śniadanie? jak wolicie... ⇖ 8
Prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Rozkoszowanie się smacznymi posiłkami i jednoczesna... ⇖ 129
Pasta sambal nasi goreng to pikantna przyprawa używana do... ⇖ 177
W dzisiejszych czasach coraz więcej osób zwraca uwagę na... ⇖ 172
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 401
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 302
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 294
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 241
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 191
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 171
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 151
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 122









































