Donuts
Źródło: https://poslodkiejstroniekuchni.pl/donuts/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=donuts
Donut to rodzaj smażonego na głębokim tłuszczu pączka, który różni się od tego polskiego brakiem nadzienia i charakterystyczną dziurką pośrodku. Ciastko polewane jest dużą ilością lukru, karmelu lub czekolady i ozdabiane różnokolorowymi posypkami. Ostatki to czas przypadający na koniec karnawału, tuż przed rozpoczęciem Wielkiego Postu.… Artykuł Donuts pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.
Najnowsze przepisy
Sałatka pieczarkowa z żółtym serem – szybka, kremowa... ⇖ 0
Jeśli jest jeden smak, który kojarzy mi się z chłodnymi... ⇖ 10
Miękkie, zielone kopytka ze szpinakiem. Szybki domowy... ⇖ 14
Donaty dyniowe Jesień przynosi ze sobą, coś, czego nie... ⇖ 17
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 11
Ta zupa to klasyk – mięciutkie ziemniaki, delikatny por... ⇖ 14
Witam Kochani! W czasie przedświątecznym warto pomyśleć... ⇖ 37
Już kilkukrotnie pisałam - jeśli nie mam pomysłu to... ⇖ 37
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1011
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 816
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 786
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 706
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 425
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 344
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 328









































