Donuts
Źródło: https://poslodkiejstroniekuchni.pl/donuts/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=donuts
Donut to rodzaj smażonego na głębokim tłuszczu pączka, który różni się od tego polskiego brakiem nadzienia i charakterystyczną dziurką pośrodku. Ciastko polewane jest dużą ilością lukru, karmelu lub czekolady i ozdabiane różnokolorowymi posypkami. Ostatki to czas przypadający na koniec karnawału, tuż przed rozpoczęciem Wielkiego Postu.… Artykuł Donuts pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.
Najnowsze przepisy
Ciasto owsiane z makiem, orzechami nerkowca, kremem... ⇖ 13
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 32
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 44
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 32
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 45
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 37
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 51
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 39
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3578
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2287
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1647
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 912
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 853
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 827
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 774
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 767









































