Donuts
Źródło: https://poslodkiejstroniekuchni.pl/donuts/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=donuts
Donut to rodzaj smażonego na głębokim tłuszczu pączka, który różni się od tego polskiego brakiem nadzienia i charakterystyczną dziurką pośrodku. Ciastko polewane jest dużą ilością lukru, karmelu lub czekolady i ozdabiane różnokolorowymi posypkami. Ostatki to czas przypadający na koniec karnawału, tuż przed rozpoczęciem Wielkiego Postu.… Artykuł Donuts pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.
Najnowsze przepisy
Ekspresowa masa makowa z bakaliami Ekspresowa masa makowa... ⇖ 13
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 22
Chmurka z jabłkami na biszkoptach Pyszne, łatwe ciasto... ⇖ 24
Orzeszki, jak zrobić te pyszne, nadziewane ciasteczka ?... ⇖ 14
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja... ⇖ 17
Zrobicie go w kilka minut .Banalnie prosty ale pyszny,... ⇖ 21
Cynamonowe wypieki to jedne z najbardziej lubianych u mnie... ⇖ 28
Uwielbiam wszelkiego rodzaju miodowniki. Kojarzą mi się z... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1795
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1087
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 899
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 852
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 794
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 492









































