Donuts
Źródło: https://poslodkiejstroniekuchni.pl/donuts/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=donuts
Donut to rodzaj smażonego na głębokim tłuszczu pączka, który różni się od tego polskiego brakiem nadzienia i charakterystyczną dziurką pośrodku. Ciastko polewane jest dużą ilością lukru, karmelu lub czekolady i ozdabiane różnokolorowymi posypkami. Ostatki to czas przypadający na koniec karnawału, tuż przed rozpoczęciem Wielkiego Postu.… Artykuł Donuts pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.
Najnowsze przepisy
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 7
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 14
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 12
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 15
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 9
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 15
Pyszna, pyszna zupa i odżywcza i pożywna i idealna na... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 342
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 253
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 196
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 160
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 141
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 137
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 66
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 59
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 56









































