Donuts
Źródło: https://poslodkiejstroniekuchni.pl/donuts/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=donuts
Donut to rodzaj smażonego na głębokim tłuszczu pączka, który różni się od tego polskiego brakiem nadzienia i charakterystyczną dziurką pośrodku. Ciastko polewane jest dużą ilością lukru, karmelu lub czekolady i ozdabiane różnokolorowymi posypkami. Ostatki to czas przypadający na koniec karnawału, tuż przed rozpoczęciem Wielkiego Postu.… Artykuł Donuts pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.
Najnowsze przepisy
Mini bajaderki z resztek ciast to szybki, łatwy deser na... ⇖ 12
SERNIK ORZECHOWO CZEKOLADOWYObłędnie pyszny sernik poleca... ⇖ 16
Inspiracje i pomysły na pyszne przekąski Sylwestrowe.... ⇖ 34
Szybkie mini zapiekanki, wystarczy sobie oderwać kawałek,... ⇖ 26
Szybka pizza z tortilli z piekarnika to prosty sposób na... ⇖ 24
Ciasto Knoppers to takie ciasto, które wygląda porządnie... ⇖ 33
Kolorowa, warstwowa i mega efektowna! Sałatka imprezowa z... ⇖ 37
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3742
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2329
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1673
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 932
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 899
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 845
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 796









































