Mamy
230896 przepisów na
584 blogach.
Najnowsze przepisy
Pyszna sałatka z ananasem, fasolką czerwoną, papryką,... ⇖ 14
Sajgonki pieczone w Air Fryer bez tłuszczu. Spring Rolls z... ⇖ 14
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 18
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 143
Donuts
Donut to rodzaj smażonego na głębokim tłuszczu pączka, który różni się od tego polskiego brakiem nadzienia i charakterystyczną dziurką pośrodku. Ciastko polewane jest dużą ilością lukru, karmelu lub czekolady i ozdabiane różnokolorowymi posypkami. Ostatki to czas przypadający na koniec karnawału, tuż przed rozpoczęciem Wielkiego Postu.… Artykuł Donuts pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.