Najnowsze przepisy
Szukasz inspiracji na letnią przekąskę, która zachwyci... ⇖ 15
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 9
Biszkopt francuski maślanyLekki, wilgotny biszkopt prosty... ⇖ 24
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 33
Dorsz pod pierzynką
Składniki:200 gram dorsza1 cebulaPół cukinii (średniej wielkości)100 gram szpinaku2 łyżki oleju Wielkopolskiego1 łyżka ziaren słonecznika150 ml bulionu warzywnegoPieprz, pieprz ziołowy, natka pietruszkiStarty ser żółtyPrzygotowanie:Cebulę kroję w piórka, dorsza na kostkę a cukinię ścieram na tarce.W szklance mieszam bulion z przyprawami, olejem i słonecznikiem.Do naczynia...
Przepisy z bloga
Składniki 4 porcje:200 g ryżu1 cebulka2 ząbki czosnku200... ⇖ 417
Składniki (2 porcje)6 małych marchewek4 pietruszki1/2... ⇖ 463
Składniki:150 g serka twarogowego półtłustego1 banan2... ⇖ 670
Składniki 2 porcje:2 pstrągi400 g ziemniaków (najlepiej... ⇖ 398