Dorsz pod pierzynką
Źródło: http://zdrowe-wybory.blogspot.com/2017/11/dorsz-pod-pierzynka.html
Składniki:200 gram dorsza1 cebulaPół cukinii (średniej wielkości)100 gram szpinaku2 łyżki oleju Wielkopolskiego1 łyżka ziaren słonecznika150 ml bulionu warzywnegoPieprz, pieprz ziołowy, natka pietruszkiStarty ser żółtyPrzygotowanie:Cebulę kroję w piórka, dorsza na kostkę a cukinię ścieram na tarce.W szklance mieszam bulion z przyprawami, olejem i słonecznikiem.Do naczynia...
Najnowsze przepisy
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 17
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 23
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 37
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 19
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 27
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 20
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Składniki 4 porcje:200 g ryżu1 cebulka2 ząbki czosnku200... ⇖ 681
Składniki (2 porcje)6 małych marchewek4 pietruszki1/2... ⇖ 779
Składniki:150 g serka twarogowego półtłustego1 banan2... ⇖ 967
Składniki 2 porcje:2 pstrągi400 g ziemniaków (najlepiej... ⇖ 654
Składniki:2 ogórki gruntowe1 pomidor2 garści dowolnej... ⇖ 1027
Nie widzisz postępów podczas odchudzania? Być może,... ⇖ 700
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1867
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1263
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 750
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 704
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 618
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 610
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 575
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 476









































