Dorsz pod piniowo-ziołową kruszonką z kolorową salsą

Filet z dorsza pieczony z chrupiaca niezwykle aromatyczna kruszonka na bazie pachnacej swiezej natki z pietruszki, rukoli, kopru, orzeszkow piniowych i orzezwiajacej limonki, podany z egzotyczna, kolorowa salsa to ciekawy pomysl na przygotowanie klasycznej ryby w nowatorskiej odslonie. Skladniki:800g fileta z dorsza4 lyzeczki przyprawy do ryb i owocow morza Natur Vegeta60g orzechow piniowych...
Najnowsze przepisy
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 7
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 11
Przepis na pomidorowy ryż zapiekany z tofu. To propozycja... ⇖ 10
13.10.2025 Magda Krupnik to jedna z tych zup, które od... ⇖ 13
Masz w domu kawałek czerstwego chleba, z którego jedzenia... ⇖ 12
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od... ⇖ 18
Prosty przepis na muffinki cynamonowe bez miksera Jeśli... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 720
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 788
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 778
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 746
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 933
Domowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu puszyste ciasto na... ⇖ 901
Chrupiące, lekkie gofry z orzeźwiającymi truskawkami i... ⇖ 860
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 753
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 285
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 239
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 178
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 171