Dorsz pod piniowo-ziołową kruszonką z kolorową salsą

Filet z dorsza pieczony z chrupiaca niezwykle aromatyczna kruszonka na bazie pachnacej swiezej natki z pietruszki, rukoli, kopru, orzeszkow piniowych i orzezwiajacej limonki, podany z egzotyczna, kolorowa salsa to ciekawy pomysl na przygotowanie klasycznej ryby w nowatorskiej odslonie. Skladniki:800g fileta z dorsza4 lyzeczki przyprawy do ryb i owocow morza Natur Vegeta60g orzechow piniowych...
Najnowsze przepisy
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 8
Racuchy z Jabłkami na Kefirze – Pyszne, Szybkie i Bez... ⇖ 14
Filet z indyka to jeden z tych produktów, które mają... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 709
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 775
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 760
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 735
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 920
Domowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu puszyste ciasto na... ⇖ 887
Chrupiące, lekkie gofry z orzeźwiającymi truskawkami i... ⇖ 845
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1874
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 296
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 260
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 254
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 200
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 197
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 187