Dorsz pod piniowo-ziołową kruszonką z kolorową salsą
Źródło: https://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/2019/01/dorsz-pod-piniowo-zioowa-kruszonka-z.html
Filet z dorsza pieczony z chrupiaca niezwykle aromatyczna kruszonka na bazie pachnacej swiezej natki z pietruszki, rukoli, kopru, orzeszkow piniowych i orzezwiajacej limonki, podany z egzotyczna, kolorowa salsa to ciekawy pomysl na przygotowanie klasycznej ryby w nowatorskiej odslonie. Skladniki:800g fileta z dorsza4 lyzeczki przyprawy do ryb i owocow morza Natur Vegeta60g orzechow piniowych...
Najnowsze przepisy
jesienne kolory roślin Jesień w ogrodzie nie kończy... ⇖ 9
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 26
Spaghetti Aglio Olio w 10 Minut – Sekretny Trik na... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 735
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 800
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 794
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 762
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 948
Domowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu puszyste ciasto na... ⇖ 916
Chrupiące, lekkie gofry z orzeźwiającymi truskawkami i... ⇖ 874
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 800
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 729
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 675
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 411
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 328
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 314









































