Najnowsze przepisy
Cześć KochaniNa moim blogu i kanale YouTube staram się... ⇖ 29
Bananowe placuszki z borówkami Dziś mam dla Was przepis... ⇖ 27
500 g pieczarek1 średnia cebula1 duża łyżka masła700... ⇖ 17
Kotlety z piersi indyka można też jak najbardziej... ⇖ 28
Dorsz pod piniowo-ziołową kruszonką z kolorową salsą
Filet z dorsza pieczony z chrupiaca niezwykle aromatyczna kruszonka na bazie pachnacej swiezej natki z pietruszki, rukoli, kopru, orzeszkow piniowych i orzezwiajacej limonki, podany z egzotyczna, kolorowa salsa to ciekawy pomysl na przygotowanie klasycznej ryby w nowatorskiej odslonie. Skladniki:800g fileta z dorsza4 lyzeczki przyprawy do ryb i owocow morza Natur Vegeta60g orzechow piniowych...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 428
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 508
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 495
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 483
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 652