Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 23
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 26
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 24
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 19
Dorsz zapiekany z ziemniakami, cebulą i oliwkami - Bacalhau à Gomes de Sá

Dzisiaj przepis na portugalskiego dorsza. Bacalhau à Gomes de Sá to zapiekanka z dorsza ziemniaków, jajek, oliwek, oliwy z oliwek i cebuli. Tak przygotowana ryba to specjalność portugalskiego miasta Porto.Nazwa potrawy pochodzi od nazwiska twórcy przepisu.Oryginalnie używa się solonego dorsza, którego należy moczyć przynajmniej przez 24 godziny. Ja użyłam filetów mrożonego...
Przepisy z bloga
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 653
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 447
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 596
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 456
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 662
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 502
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1365
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 730
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 696
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 470
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 397
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 266