Drożdżowe paszteciki z kapustą i świeżymi grzybami

Doskonala propozycja na nadchodzace Świeta Bozego Narodzenia, idealne z kubkiem barszczu czerwonego. Delikatne i puszyste paszteciki po brzegi wypelnione pysznym mocno grzybowym farszem. tym razem do farszu nie uzylam suszonych grzybow, ale tych swiezych. Przygotowujac je mozecie uzyc rowniez tych...
Zobacz również...
Salatka z groszkiem ptysiowym - swietna na imprezki i spotkania w... ⇖ 2296
Przepyszna babka ziemniaczana w moim regionie nazywana blacharzem.... ⇖ 18
Podczas wieczerzy wigilijnej dzieciaki będą zachwycone z takiego... ⇖ 1
Składniki:Ciasto kruche:250 gram masła0,5 kg mąki1 szklanka cukru4... ⇖ 6
Choć grudzień to najpiękniejszy i najsmaczniejszy miesiąc, pełen... ⇖ 1
Przepis na to cudo znalazłam u Moniki, bardzo przypadł mi do gustu... ⇖ 6
Herbata jest znana ludziom od bardzo dawna. Różne jej rodzaje mają... ⇖ 20
Mięso w sosie pieczeniowym na świąteczny obiad. Często otrzymuję... ⇖ 32
Pierniczki parzone górnieńskie - kuchnia podkarpackaW sezonie... ⇖ 28