Najnowsze przepisy
Klasyczna zupa grzybowa - wersja wegetariańskaKlasyczna... ⇖ 6
Kupiłam hurtowo ulubione przyprawy piernikowe.Teraz więc... ⇖ 11
Zawsze gdy patrzę na te idealnie złociste nuggetsy z... ⇖ 35
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 91
Drożdżowe racuchy z borówkami
Składniki:( porcja na ok. 25 sztuk) (szklanka 250 ml)Drożdże 35 gMąka 3 szklanki + 1 łyżka do rozczynuCukier 2 łyżki + 1 łyżka do rozczynuMleko 2 szklankiMasło 30 gSól szczyptaJajka 2Borówki 250-300 g Przygotowanie:Do miski rozkruszamy drożdże dodajemy łyżkę cukru, łyżkę mąki i 3 łyżki ciepłego mleka. Całość mieszamy i odstawiamy do wyrośnięcia na ok. 10 minut.Do wyrośniętego rozczynu dodajemy pozostałe składniki: ciepłe mleko, rozpuszczone lub bardzo ciepłe...
Przepisy z bloga
Składniki:(forma 26x26 cm, szklanka 250 ml)Biszkopt:Jajka... ⇖ 71
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4064
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3543
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2270
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1515
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 975
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 835
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 829