Drożdżówka z brzoskwiniami i kruszonką
Źródło: http://poprostu-jedzenie.blogspot.com/2019/06/drozdzowka-z-brzoskwiniami-i-kruszonka.html
Nie wiem jak u Was, ale u nas drozdzowki zawsze znajda swoich sympatykow. Zwlaszcza jak sa takie puszyste, mieciutkie, z soczystymi owocami i kruszonka, mniam! Ciasto jest bardzo latwe do wyrobienia, pieknie wyrasta, a brzoskwinie mozna zastapic innymi owocami, ktore mamy pod reka, polecam! :)Skladniki na blache o wym. 20 x 20 cm:Ciasto:ok. 600 g maki pszennej1 opakowanie suchych droz...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 7
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 27
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 19
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 30
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 45
Przepisy z bloga
Dzien dobry wszystkim, ktorzy tu zagladaja :) Od jakiegos... ⇖ 979
Jest jakis plus tych panujacych od kilku dni upalow: ciasto... ⇖ 980
Ostatni tydzien sierpnia postanowil nas dopiescic upalami,... ⇖ 3678
Taki tradycyjny, bardzo smaczny obiad: mieciutki schab w... ⇖ 2590
Sycaca, szybka i smaczna salatka ziemniaczana, mozna ja... ⇖ 1101
Kolejna propozycja na wykorzystanie cukinii do obiadu to po... ⇖ 1216
Na ochlode w kolejny upalny dzien szybki deser z borowkami... ⇖ 1658
Kotlety ziemniaczane to fajny pomysl na obiad bez miesa. Te... ⇖ 3944
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1894
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1293
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 761
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 621
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 617
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 499
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 494
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































