Najnowsze przepisy
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 26
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 55
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 29
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 31
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 34
Dukielskie pierogi z kaszy gryczanej i mięsa
Kasza gryczana z miesem to tresciwy, konkretny, ale i bardzo smaczny farsz do pierogow. Mimo skromnych dodatkow smakowych, bo zaledwie sol, pieprz i cebula, farsz jest wyrazisty i ma charakter. Pierog...
Przepisy z bloga
Podkarpackie zupy chrzanowe W tradycji ludowej chrzan jest... ⇖ 42
Jajka w sosie wiosennym – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 95
Pascha wielkanocna – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 81
Mazurek ze Stasiówki – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 109