Dynia w zalewie octowej

Dynie już dojrzały, wybieramy najbardziej wybarwione i bez uszkodzeń.Przygotujemy dyniowe kostki w słodko-kwaśnej zalewie, które są idealnymdodatkiem do mięs. Składniki:-dojrzała dynia - ok. 2 kg-700 ml wody-250 ml octu-2 szklanki cukru-2 łyżki soli-czosnek-pieprz ziarnisty-ziele angielskie-gorczyca-listek laurowy Dynię dzielimy...
Najnowsze przepisy
Ah, the holiday season! There’s nothing quite like... ⇖ 9
Oh, let me tell you about the pure joy of making churros at... ⇖ 9
Oh, let me tell you about *lasagna*! This classic Italian... ⇖ 9
Oh, strawberry shortcake—where do I even begin? This... ⇖ 9
Witam Kochani! Polecam pyszne ciacho najlepsze w sezonie na... ⇖ 11
Murzynek to ciasto, które każdy zna i raczej każdy lubi.... ⇖ 16
Prosty przepis na karkówkę, duszona na patelni. Sosik z... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 108
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 269
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 397
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2036
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 330
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 302
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 290
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 259
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 254
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 209