dynie nadziewane kaszą gryczaną, grzybami i pieczonymi pomidorami

Nie będę się rozpisywała o walorach dyń, ich pięknej barwie i niesamowitym smaku. Jedni je lubią, inni, często z powodu przykrych doświadczeń z dzieciństwa, najczęściej mdłej zupy dyniowej, zdecydowanie nie cierpią. Tych drugich najczęściej udaje mi się przeciągnąć na stronę wielbicieli dyń na warsztatach, na których je odczarowujemy.Tak będzie na dzisiejszych warsztatach...
Najnowsze przepisy
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 6
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 11
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 12
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 85
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 529
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 471
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 557
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 470
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 442
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 505
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 533
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 487
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 543
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2002
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 325
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 291
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 282
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 248
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 239
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 203