Najnowsze przepisy
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 91
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 22
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 17
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 22
Przygotowanie dobrego ciasta drożdżowego wbrew pozorom... ⇖ 34
Inspiracją do tej sałatki były dwie rzeczy - pierwsza to... ⇖ 26
Dynie pieczone z farszem dyniowo-ciecierzycowym

Dynie pieczone z farszem dyniowo-ciecierzycowymSkładniki (na 4 porcje)2 małe dynie hokkaido lub piżmowe (około 600 g każda)200 g ciecierzycy z puszki (odsączonej i opłukanej)1 czerwona cebula2 ząbki czosnku1 łyżka oliwy z oliwek100 g pomidorów krojonych (świeżych lub z puszki)1 łyżeczka kuminu1/2 łyżeczki cynamonusól i pieprz do smakuświeża kolendra lub natka pietruszki do dekoracjiPrzygotowanieRozgrzej piekarnik do 200°C.Umyj dynie, przekrój je na pół i usuń pestki....
Przepisy z bloga
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 87
Brzuch jak deska w 3 dni? Zielony koktajl oczyszczający na... ⇖ 87
Fit obiady z patelni w 15 minut – 3 przepisy z e-booka... ⇖ 78
Sałatka z rukolą, truskawkami i serem feta – idealna na... ⇖ 69
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1476
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 777
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 751
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 508
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 417