Dżem - sos z rabarbaru

Pyszny, aromatyczny i błyskawiczny dżem - sos z rabarbaru, który wykorzystuję do lodów, drożdżówek czy innych słodkości. Jest dość rzadki w swojej konsystencji, bo jest zrobiony z myślą, aby wykorzystywać go głównie jako sos do deserów. Świetnie smakują z nim lody, serniki i naleśniki. Polecam ten smak, jest niecodzienny, ale zapewniam, że pyszny! Artykuł Dżem - sos z rabarbaru pochodzi z serwisu Sprawdzona Kuchnia.
Najnowsze przepisy
Lubicie placki ziemniaczane? Ja bardzo... W tej wersji... ⇖ 5
Witam Kochani! Chleb z dużą ilością błonnika nie tylko... ⇖ 8
Dziś zapraszam na pyszną, rozgrzewającą i niedrogą... ⇖ 9
Pyszne ciasto, które dzięki kefirowi świetnie zachowuje... ⇖ 9
Przepisy z bloga
A więc jesień! Pełne słońca wspomnienia z wakacyjnych... ⇖ 70
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 85
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 187
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 224
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 450
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 771
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 314
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 269
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 193
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 191