Dżem agrestowy
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/06/dzem-agrestowy.html
Powoli przygotowujemy zapasy na zimę.Dżem agrestowy wykorzystamy do ciast i jako dodatek do pieczywa.Składniki:-2 kg agrestu-1,5 kg cukru Agrest oczyszczamy z szypułek i myjemy.Wrzucamy do garnka i zasypujemy szklanką cukru.Na niewielkim ogniu gotujemy do momentu pojawienia się soku.Często mieszamy. Wsypujemy resztę cukru i często mieszając gotujemy...
Najnowsze przepisy
Surówka z kiszonej kapustyz jabłkiem, porem, marchewką i... ⇖ 3
W naszym rodzinnym domu babcia Ksenia zawsze robiła torcik... ⇖ 3
Miękka, wilgotna, pachnąca cynamonem… a na wierzchu ...... ⇖ 19
Pierogi z kapustą i grzybami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 26
DOMOWY LIKIER KAWOWO WANILIOWYZobacz jakie urocze są te... ⇖ 20
Rolada serowo-szpinakowa z łososiem to idealna propozycja... ⇖ 43
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 74
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 169
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 326
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 452
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3345
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2209
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1583
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 878
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 802
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 785
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 745
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 741








































