Dżem agrestowy
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/06/dzem-agrestowy.html
Powoli przygotowujemy zapasy na zimę.Dżem agrestowy wykorzystamy do ciast i jako dodatek do pieczywa.Składniki:-2 kg agrestu-1,5 kg cukru Agrest oczyszczamy z szypułek i myjemy.Wrzucamy do garnka i zasypujemy szklanką cukru.Na niewielkim ogniu gotujemy do momentu pojawienia się soku.Często mieszamy. Wsypujemy resztę cukru i często mieszając gotujemy...
Najnowsze przepisy
Placki ziemniaczane na smalcu gęsim Dziś, smalec gęsi... ⇖ 9
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 17
Co roku do świątecznego barszczyku przygotowuję zakwas z... ⇖ 14
Pasta z awokado i chili – guacamole- zdrowa, aromatyczna... ⇖ 8
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 13
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 145
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 305
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 430
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2036
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1128
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 961
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 877
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 849
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 534









































