Dżem agrestowy
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/06/dzem-agrestowy.html
Powoli przygotowujemy zapasy na zimę.Dżem agrestowy wykorzystamy do ciast i jako dodatek do pieczywa.Składniki:-2 kg agrestu-1,5 kg cukru Agrest oczyszczamy z szypułek i myjemy.Wrzucamy do garnka i zasypujemy szklanką cukru.Na niewielkim ogniu gotujemy do momentu pojawienia się soku.Często mieszamy. Wsypujemy resztę cukru i często mieszając gotujemy...
Najnowsze przepisy
Pierniczki miękkie i pulchne Dzisiaj prosty przepis na... ⇖ 11
Ostatnio dorwałam w sklepie 450 gramowe opakowanie sera na... ⇖ 14
Śledzie w occie – klasyk kuchni polskiej i świetna baza... ⇖ 10
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 21
Jeśli lubisz szybkie dania z patelni, to to penne będzie... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 141
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 300
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 425
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 755
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 628
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 347
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 296
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 283









































