Dżem agrestowy
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/06/dzem-agrestowy.html
Powoli przygotowujemy zapasy na zimę.Dżem agrestowy wykorzystamy do ciast i jako dodatek do pieczywa.Składniki:-2 kg agrestu-1,5 kg cukru Agrest oczyszczamy z szypułek i myjemy.Wrzucamy do garnka i zasypujemy szklanką cukru.Na niewielkim ogniu gotujemy do momentu pojawienia się soku.Często mieszamy. Wsypujemy resztę cukru i często mieszając gotujemy...
Najnowsze przepisy
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 1
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 21
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 18
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 25
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 72
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 168
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 325
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 450
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3067
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2158
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1503
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 859
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 712
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 708
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 681
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































