Dżem agrestowy
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/06/dzem-agrestowy.html
Powoli przygotowujemy zapasy na zimę.Dżem agrestowy wykorzystamy do ciast i jako dodatek do pieczywa.Składniki:-2 kg agrestu-1,5 kg cukru Agrest oczyszczamy z szypułek i myjemy.Wrzucamy do garnka i zasypujemy szklanką cukru.Na niewielkim ogniu gotujemy do momentu pojawienia się soku.Często mieszamy. Wsypujemy resztę cukru i często mieszając gotujemy...
Najnowsze przepisy
Szybkie i efektowne przekąski na Sylwestra, które zrobisz... ⇖ 6
Artykuł sponsorowany Współczesny styl życia sprawia,... ⇖ 7
Ciasto owsiane z makiem, orzechami nerkowca, kremem... ⇖ 19
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 35
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 44
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 35
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 47
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 75
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 170
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 327
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 452
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3598
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2292
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1649
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 914
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 859
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 827
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 779









































