Dżem agrestowy
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/06/dzem-agrestowy.html
Powoli przygotowujemy zapasy na zimę.Dżem agrestowy wykorzystamy do ciast i jako dodatek do pieczywa.Składniki:-2 kg agrestu-1,5 kg cukru Agrest oczyszczamy z szypułek i myjemy.Wrzucamy do garnka i zasypujemy szklanką cukru.Na niewielkim ogniu gotujemy do momentu pojawienia się soku.Często mieszamy. Wsypujemy resztę cukru i często mieszając gotujemy...
Najnowsze przepisy
Klasyczny wigilijny farsz do pierogów z kapustą kiszoną... ⇖ 11
Tradycyjny farsz do uszek przygotowany z aromatycznych... ⇖ 13
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 8
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 7
Kapusta z grochem to pyszne i syte danie, które zachwyci... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 59
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 157
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 313
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 439
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1121
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 620
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 540
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 523
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 466
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 424
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 422
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 410
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 308









































