Dżem agrestowy
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/06/dzem-agrestowy.html
Powoli przygotowujemy zapasy na zimę.Dżem agrestowy wykorzystamy do ciast i jako dodatek do pieczywa.Składniki:-2 kg agrestu-1,5 kg cukru Agrest oczyszczamy z szypułek i myjemy.Wrzucamy do garnka i zasypujemy szklanką cukru.Na niewielkim ogniu gotujemy do momentu pojawienia się soku.Często mieszamy. Wsypujemy resztę cukru i często mieszając gotujemy...
Najnowsze przepisy
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 10
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 26
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 104
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 22
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 19
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 21
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 148
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 307
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 433
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 320
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 195
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 103
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 92
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 66
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 53
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 45
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 44








































