Dżem agrestowy
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/06/dzem-agrestowy.html
Powoli przygotowujemy zapasy na zimę.Dżem agrestowy wykorzystamy do ciast i jako dodatek do pieczywa.Składniki:-2 kg agrestu-1,5 kg cukru Agrest oczyszczamy z szypułek i myjemy.Wrzucamy do garnka i zasypujemy szklanką cukru.Na niewielkim ogniu gotujemy do momentu pojawienia się soku.Często mieszamy. Wsypujemy resztę cukru i często mieszając gotujemy...
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! W czasie przedświątecznym warto pomyśleć... ⇖ 7
Już kilkukrotnie pisałam - jeśli nie mam pomysłu to... ⇖ 11
Życie w biegu nie musi oznaczać rezygnacji ze zdrowych... ⇖ 12
Sernik z rodzynkami to takie ciasto, które każdy zna, ale... ⇖ 75
Wiśniowa Fantazja to lekkie ciasto makowe z wiśniami i... ⇖ 19
Malinowe ciasto na biszkopcie, czyli ciasto Cud Malina jest... ⇖ 12
Przepyszne drożdżowe gofry z dodatkiem dyniowego puree :)... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 143
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 304
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 429
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 806
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 753
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 688
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 420
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 336
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 323









































