Dżem jeżynowy z tymiankiem i niezwykłe właściwości prozdrowotne jeżyn
Źródło: https://www.gotujzdrowokolorowo.pl/2013/09/dzem-jezynowy-z-tymiankiemczy-wiecie.html
Dzem to najprostszy sposob przetworzenia owocow. Jako, ze jezyna jest wyjatkowo smacznym owocem warto przygotowac z niej przetwory, by zima delektowac sie jej niepowtarzalnym smakiem i czerpac jak najwiecej korzysci dla wlasnego zdrowia.WŁAŚCIWOŚCI PROZDROWOTNE JEŻYNY : Wlasnie ze wzgledu na duza zawartosc antyoksydantow jezyna zostala umieszczona na liscie ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capa...
Najnowsze przepisy
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 18
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 9
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 22
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 813
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 823
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 694
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 783
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 824
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 958
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 881
Marchew to bardzo zdrowe warzywko, powinno zatem jak... ⇖ 691
Dzisiaj zapraszam na placki ziemniaczane w wydaniu... ⇖ 791
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1817
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1192
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 699
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 697
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 491
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 481
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 467









































