Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 4
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 10
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 7
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 5
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 13
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 13
SERNIK Z DŻEMEM I CIASTEM KAKAOWYMDzień dobry. Zapraszam... ⇖ 19
Dżem truskawkowo-imbirowy
Warto spróbować dżemiku truskawkowego z dodatkiem imbiru.Imbir jest ciekawym dodatkiem do dżemui daje wyjątkowy smak i zapach. Składniki:-1,5 kg truskawek-0,5 kg cukru-2-3 dkg świeżego, tartego imbiruTruskawki pozbawiamy szypułek, myjemy, osuszamy,przesypujemy do garnka, zasypujemy cukremi gotujemy na małym ogniudo odparowania wody.Kiedy dżem zgęstnieje dodajemy...
Przepisy z bloga
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 100