Dżem z rabarbaru
Źródło: http://kuchnia-domowa-ani.blogspot.com/2023/05/dzem-z-rabarbaru.html
Rabarbar w tym roku bardzo obrodził. Zrobiłam z niego dżem, pyszny, kwaskowy, w sam raz do przekładania kruchych ciasteczek, ciast czy do naleśników.Składniki:1,2 kg rabarbarusok z cytrynyok 350-450 g cukru1 żelfix - na 1 kg rabarbaruSposób przygotowania:1. Rabarbar umyć, pokroić w mniejsze kawałki, podlać trochę wodą i gotować, aż się rozpadnie. Dodać cukier do...
Najnowsze przepisy
Czy jest lepszy comfort food niż kluseczki? Chyba nie!... ⇖ 8
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 8
Różnorodność w sposobie odżywiania to podstawa, nawet... ⇖ 8
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 101
Kadayif z puddingiem i pistacjami – marokański deser... ⇖ 16
Od kilku lat w sieci panuje ogromna moda na picie matchy.... ⇖ 21
Pyszna ryba z moimi ukochanymi boczniakami - tym razem w... ⇖ 12
Grudzień ma w sobie niepowtarzalną magię, która narasta... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Dzis zapraszam po przepis na sernik w barwach jesiennych.... ⇖ 49
Pyszne ciasto, które dzięki kefirowi świetnie zachowuje... ⇖ 49
Te ciasteczka to totalny game changer! Przepyszne, na... ⇖ 85
Swego czasu te szaszłyki w kurczaku były bardzo popularne... ⇖ 71
Jak nie macie ochoty na jedzenie kotleta w towarzystwie... ⇖ 89
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 379
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 101
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 93
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 84
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 77







































