Dżem z rabarbaru

Rabarbar w tym roku bardzo obrodził. Zrobiłam z niego dżem, pyszny, kwaskowy, w sam raz do przekładania kruchych ciasteczek, ciast czy do naleśników.Składniki:1,2 kg rabarbarusok z cytrynyok 350-450 g cukru1 żelfix - na 1 kg rabarbaruSposób przygotowania:1. Rabarbar umyć, pokroić w mniejsze kawałki, podlać trochę wodą i gotować, aż się rozpadnie. Dodać cukier do...
Najnowsze przepisy
Cinnamon Rolls w Wersji Fit(*SERIA FIT*)Oczywiście,... ⇖ 14
Kremowa Fit Gorąca Czekolada(*SERIA FIT*)Kiedy temperatura... ⇖ 11
Fit Chicken Burger(*SERIA FIT*)Trudno o danie, które tak... ⇖ 12
Przepyszny sos do kanapek i wędlin. Uwielbiany jest przez... ⇖ 85
1 op ciasta filo500g szpinaku swieżego250 g sera feta lub... ⇖ 17
Fit Burgery z Indyka(do przygotowania w urządzeniu... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Te ciasteczka to totalny game changer! Przepyszne, na... ⇖ 60
Swego czasu te szaszłyki w kurczaku były bardzo popularne... ⇖ 54
Jak nie macie ochoty na jedzenie kotleta w towarzystwie... ⇖ 60
Coś szybkiego na obiad. W międzyczasie jak będzie... ⇖ 67
Do takiego bajgla można napakować na co tak naprawdę... ⇖ 82
Pyszna prosta sałatka, która smakuje solo, z mięsem czy... ⇖ 88
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 721
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 184
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 154
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 138
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 136
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 125