Dżem z rabarbaru
Źródło: http://kuchnia-domowa-ani.blogspot.com/2023/05/dzem-z-rabarbaru.html
Rabarbar w tym roku bardzo obrodził. Zrobiłam z niego dżem, pyszny, kwaskowy, w sam raz do przekładania kruchych ciasteczek, ciast czy do naleśników.Składniki:1,2 kg rabarbarusok z cytrynyok 350-450 g cukru1 żelfix - na 1 kg rabarbaruSposób przygotowania:1. Rabarbar umyć, pokroić w mniejsze kawałki, podlać trochę wodą i gotować, aż się rozpadnie. Dodać cukier do...
Najnowsze przepisy
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 18
Pyszne kruche ciasteczka, z kremem maślano-kajmakowym, do... ⇖ 17
14.11.2025 Magda W tym przepisie wykorzystujemy proste... ⇖ 18
Pyszna sałatka z bulgurem, selerem korzeniowym, jabłkiem,... ⇖ 22
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 19
Śledzie po japońsku to klasyka wigilijnego stołu. W tej... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Idealna na kolację czy drugie śniadanie do pracy. Taka... ⇖ 40
Dzis zapraszam po przepis na sernik w barwach jesiennych.... ⇖ 63
Pyszne ciasto, które dzięki kefirowi świetnie zachowuje... ⇖ 59
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 751
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 608
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 312
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 286
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 279









































