Dżem z rabarbaru
Źródło: http://kuchnia-domowa-ani.blogspot.com/2023/05/dzem-z-rabarbaru.html
Rabarbar w tym roku bardzo obrodził. Zrobiłam z niego dżem, pyszny, kwaskowy, w sam raz do przekładania kruchych ciasteczek, ciast czy do naleśników.Składniki:1,2 kg rabarbarusok z cytrynyok 350-450 g cukru1 żelfix - na 1 kg rabarbaruSposób przygotowania:1. Rabarbar umyć, pokroić w mniejsze kawałki, podlać trochę wodą i gotować, aż się rozpadnie. Dodać cukier do...
Najnowsze przepisy
Pyszna chrupiąca grzanka z niesamwicie kremowym pesto... ⇖ 14
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 18
Przepis na wilgotne ciasto z jabłkami, twarożkiem i... ⇖ 10
Kiedy byłem w trasie przez Mazury, zatrzymałem się na... ⇖ 13
Szybkie Fit Pierniczki bez Leżakowania(*SERIA FIT*)Te... ⇖ 16
Fit Ciasteczka Pumpkin Spice do Drewnianych Foremek(*SERIA... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Dzis zapraszam po przepis na sernik w barwach jesiennych.... ⇖ 44
Pyszne ciasto, które dzięki kefirowi świetnie zachowuje... ⇖ 46
Te ciasteczka to totalny game changer! Przepyszne, na... ⇖ 85
Swego czasu te szaszłyki w kurczaku były bardzo popularne... ⇖ 70
Jak nie macie ochoty na jedzenie kotleta w towarzystwie... ⇖ 87
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 41
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 38
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 35
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 26







































