Dżem z rabarbaru
Źródło: http://kuchnia-domowa-ani.blogspot.com/2023/05/dzem-z-rabarbaru.html
Rabarbar w tym roku bardzo obrodził. Zrobiłam z niego dżem, pyszny, kwaskowy, w sam raz do przekładania kruchych ciasteczek, ciast czy do naleśników.Składniki:1,2 kg rabarbarusok z cytrynyok 350-450 g cukru1 żelfix - na 1 kg rabarbaruSposób przygotowania:1. Rabarbar umyć, pokroić w mniejsze kawałki, podlać trochę wodą i gotować, aż się rozpadnie. Dodać cukier do...
Najnowsze przepisy
Proste danie z udek drobiowych marynowanych w przyprawach,... ⇖ 11
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 12
Wegetariański smalec z fasoli z cebulką i jabłkiem to... ⇖ 9
Sałatka z tuńczykiem i makaronem Jeśli szukasz pomysłu... ⇖ 9
Zupa krem z kalafiora prosty sposób na przygotowanie zupy... ⇖ 17
Pomysł na szybki, łatwy i przepyszny obiad czyli makaron... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Idealna na kolację czy drugie śniadanie do pracy. Taka... ⇖ 34
Dzis zapraszam po przepis na sernik w barwach jesiennych.... ⇖ 57
Pyszne ciasto, które dzięki kefirowi świetnie zachowuje... ⇖ 57
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 703
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 557
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 254
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 242
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 204









































