Dżem z rabarbaru
Źródło: http://kuchnia-domowa-ani.blogspot.com/2023/05/dzem-z-rabarbaru.html
Rabarbar w tym roku bardzo obrodził. Zrobiłam z niego dżem, pyszny, kwaskowy, w sam raz do przekładania kruchych ciasteczek, ciast czy do naleśników.Składniki:1,2 kg rabarbarusok z cytrynyok 350-450 g cukru1 żelfix - na 1 kg rabarbaruSposób przygotowania:1. Rabarbar umyć, pokroić w mniejsze kawałki, podlać trochę wodą i gotować, aż się rozpadnie. Dodać cukier do...
Najnowsze przepisy
Wiele osób nie wyobraża sobie poranka bez kubka mocnej,... ⇖ 6
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 14
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 12
Serniczek bananowy z ciasteczkami sugar free od Gullon,... ⇖ 8
Cześć kochani, na zewnątrz szaro, buro, nic się nie... ⇖ 15
Zdarza Wam się, że podczas przygotowywania tradycyjnych ,... ⇖ 23
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Idealna na kolację czy drugie śniadanie do pracy. Taka... ⇖ 36
Dzis zapraszam po przepis na sernik w barwach jesiennych.... ⇖ 61
Pyszne ciasto, które dzięki kefirowi świetnie zachowuje... ⇖ 57
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 729
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 581
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 274
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 263
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 218









































