Żeberka marynowane w wodzie z ogórków kiszonych

Wlasnie teraz jest sezon na kiszenie ogorkow, procz tych pysznych chrupiacych warzyw warto rowniez wykorzystac wode, ktora byly zalane w beczce.Woda z kiszenia ogorkow doskonale wzmacnia odpornosc, pomaga na bole glowy oraz zapobiega grzybicom. Pomaga przy dolegliwosciach takich jak zgaga oraz przy skurczach miesni. Idealnie nadaje sie do marynowania mies do pueczenia w piekarniku lub grillowanych...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 14
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 95
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Kruche ciasteczka na bazie twarogu z jabłkiem to idealny... ⇖ 451
Dawno mnie tu nie było, ale niestety czasu brak, dlatego... ⇖ 553
Andruty, bo tak właśnie nazywała je moja babcia często... ⇖ 1181
W związku z tym że moje dziecię zachorowało na ospę... ⇖ 592
Prosta w wykonaniu a zarazem efektowna sałatka z kilku... ⇖ 9974
Tradycyjny deser, który jako dziecko kupowałam w szkolnym... ⇖ 773
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204