Najnowsze przepisy
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 93
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 22
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 17
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 22
Przygotowanie dobrego ciasta drożdżowego wbrew pozorom... ⇖ 34
Inspiracją do tej sałatki były dwie rzeczy - pierwsza to... ⇖ 26
EKLERKI Z CZARNĄ PORZECZKĄ

Przepyszne eklerki z lekko kwasnym kremem smietankowo-serowym z dodatkiem dzemu z czarnej porzeczki.SKŁADNIKICiasto parzone:1 1/5 szkl. maki,1 szkl. wody,125 g margaryny,4 jajka,szczypta soli,1/2 lyzeczki proszku do pieczeniaKrem:1 szkl. smietany kremowki,200 g serka kremowego,2 lyzki cukru pudruDodatkowo:dzem z czarnej porzeczki,polewa czekoladowaWYKONANIECiasto parzone: Margaryne zagotowujemy z...
Przepisy z bloga
Przepyszny kremowy sos pieczarkowy z kurczakiem to idealna... ⇖ 86
Pyszna wersja omleta.Składniki2 jajka2 łyżki jogurtu... ⇖ 133
Od kilku miesięcy eksperymentuję z owsiankami, tym razem... ⇖ 126
Jest to moja jedna z ulubionych zapiekanek. Szybko się... ⇖ 106
Mój mąż uwielbia serniki na zimno dlatego raz na jakiś... ⇖ 289
Puszyste jogurtowe ciasto z dodatkiem soczystych śliwek i... ⇖ 841
Ciasto styropian to inaczej sernik bez sera, z dodatkiem... ⇖ 389
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1476
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 777
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 751
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 508
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 417