Najnowsze przepisy
Szparagi w kremowym, serowym sosie to przepis na dobry... ⇖ 8
Pasta z tuńczyka z groszkiem Pyszne smarowidło do chleba... ⇖ 13
Kotlety a la ryba po grecku to mój zupełnie nowy pomysł... ⇖ 11
Surówka z selera i marchewki do obiaduEkspresowa surówka... ⇖ 11
Surówka z młodej kapusty idealnie sprawdzi się teraz gdy... ⇖ 17
EKLERKI Z CZARNĄ PORZECZKĄ
Przepyszne eklerki z lekko kwasnym kremem smietankowo-serowym z dodatkiem dzemu z czarnej porzeczki.SKŁADNIKICiasto parzone:1 1/5 szkl. maki,1 szkl. wody,125 g margaryny,4 jajka,szczypta soli,1/2 lyzeczki proszku do pieczeniaKrem:1 szkl. smietany kremowki,200 g serka kremowego,2 lyzki cukru pudruDodatkowo:dzem z czarnej porzeczki,polewa czekoladowaWYKONANIECiasto parzone: Margaryne zagotowujemy z...
Przepisy z bloga
Puszyste jogurtowe ciasto z dodatkiem soczystych śliwek i... ⇖ 546
Ciasto styropian to inaczej sernik bez sera, z dodatkiem... ⇖ 166
Najlepsze bułeczki z serem.Składniki:Ciasto:ok. 400 g... ⇖ 566