Ekspresowa babka budyniowa w 2 smakach
Źródło: https://www.dietamojapasja.com/2024/03/babka-budyniowa-na-oleju.html
Wilgotna babka budyniowa na oleju Dziś kolejny przepis ze starego zeszytu, a raczej kartki, babka budyniowa w dwóch smakach. Wilgotna babka z budyniem śmietankowym i wiśniowym. Co ja się tego przepisu naszukałam, wiedziałam że go gdzieś mam i w końcu znalazłam.
Najnowsze przepisy
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 2
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 5
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 28
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 17
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 20
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 16
Gwiazda betlejemska Zimowe wieczory mają w sobie coś z... ⇖ 16
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 28
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 55
Ciasto metrowiec z cappuccino Kto z nas nie zna przepisu... ⇖ 76
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 103
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 58
Placki ziemniaczane na smalcu gęsim Dziś, smalec gęsi... ⇖ 51
Chmurka z jabłkami na biszkoptach Pyszne, łatwe ciasto... ⇖ 141
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1840
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1235
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 740
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 700
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 617
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 609
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 574
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 493
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 473








































