Ekspresowa fasolka po bretońsku
Źródło: http://noweja.pl/ekspresowa-fasolka-po-bretonsku/
szybka potrawa jednogarnkowa, pożywna, sycąca, prosta w przygotowaniu, dobra na obiad lub kolację, fasolkę można wekować lub mrozić. Składniki (4 porcje): 2 puszki białej fasoli (2x 400g) 100 g wędzonego boczku 200 g kiełbasy 2 cebule 2 łyżki koncentratu pomidorowego łyżka majeranku łyżka oleju lub masła łyżeczka słodkiej papryki mielonej pół łyżeczki ostrej papryki […]
Najnowsze przepisy
Kanapka na ciepło z kiełbasą, cebulą, usmażona w jajku... ⇖ 2
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 12
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 18
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 31
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 21
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 12
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Najważniejsze informacje: Cepeliny to tradycyjne danie... ⇖ 124
Najważniejsze informacje: Jedna trzecia produkowanej... ⇖ 196
Najważniejsze informacje: Zastąpienie białego pieczywa,... ⇖ 175
Najważniejsze informacje: Minimalna zalecana ilość to... ⇖ 211
Najważniejsze informacje: Cukinia gotowana w wodzie wymaga... ⇖ 383
Najważniejsze informacje: Jajka średniej wielkości... ⇖ 185
Najważniejsze informacje: Różnorodna dieta zapewnia... ⇖ 245
Artykuł Partnera Chcesz delektować się pysznymi lodami... ⇖ 453
Artykuł Partnera Szukasz najlepszej pizzerii w Warszawie,... ⇖ 366
Czekolada to jedno z najpopularniejszych słodyczy na... ⇖ 473
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1715
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1020
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 683
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 597
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 573
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 541
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 474
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 471
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 449









































