Fasolakia Lathera – fasolka szparagowa po grecku

21.08.2023 Magda Składniki (na 2 duże porcje): 500g zielonej fasolki szparagowej 1 cebula 1 duży ząbek czosnku 3 duże dojrzałe pomidory łyżeczka koncentratu pomidorowego 1/2 szklanki oliwy łyżka suszonego oregano szczypta soli sól i świeżo mielony pieprz do smaku feta do podania – opcjonalnie około…
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 11
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 15
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 14
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 24
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 98
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 22
Przepisy z bloga
30.08.2025 Magda Kokos i słony karmel to zniewalające... ⇖ 73
Ten bowl łączy w sobie aromaty i tekstury, które tworzą... ⇖ 52
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2125
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 327
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 324
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 281
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276