Najnowsze przepisy
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 2
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 6
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 7
Ekspresowy porzeczkowiec to przepyszne ciasto bez pieczenia... ⇖ 23
Wasabi, znany również jako chrzan japoński, to nie tylko... ⇖ 18
Bułeczki z wykorzystaniem twarogu oraz mąki migdałowej... ⇖ 19
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 32
Kluski na parze, znane również jako pampuchy czy buchty,... ⇖ 23
Fasole cu cârnați

Rumuńskie danie narodowe, które jedzą 1 grudnia. Ulubione danie w wojsku, prawdopodobnie spuścizna po rzymskich legionach, kiedy to jeszcze ten kraj nazywano Tracją.Fasolkę można robić samemu, ale znacznie taniej i szybciej polecam kupić w jakimś markecie gotową w puszce. Koniecznie z ogórkiem kiszonym, witaminki przede wszystkim :)Składniki:- puszka fasolki w sosie...
Przepisy z bloga
Rzepak to odmiana kapusty, więc skoro kultowym daniem są... ⇖ 61
Wiosna to młode warzywa. W tym kultowe młode ziemniaki i... ⇖ 65
Ostrzejsza wersja aglio olio, bo z dodatkiem papryczki... ⇖ 94
Kolejny wpis z cyklu smutne jedzenie w pracy , czyli... ⇖ 87
Przepisy na czasie
Szybkie ciasto bez pieczenia na biszkopcikach nasączonych... ⇖ 145
Brzuch jak deska w 3 dni? Zielony koktajl oczyszczający na... ⇖ 55
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze... ⇖ 43
Zupa Szpinakowa (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 41
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 37
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 32
Młoda kapusta na ciepło, zaprawiona zaklepką z masła i... ⇖ 27