Fasolka kiszona
Źródło: http://straga.pl/marynaty/fasolka-kiszona/
Fasolka kiszona to dalszy ciąg mojej przygody z domowym kiszeniem warzyw, czyli fermentowaniem warzyw. Kiszenie to najzdrowszy i najprostszy sposób konserwowania warzyw. Kiszone warzywa po lekkim zakwaszeniu można jeść po 3-4 dniach kiszenia, tym razem wypróbujcie mój sprawdzony przepis na … Czytaj dalej → The post Fasolka kiszona appeared first on Damsko-męskie spojrzenie...
Najnowsze przepisy
Pyszne, wytrawne naleśniki z warzywami, kiełbasą i serem... ⇖ 4
Dziś będzie szybko smacznie i prosto. Prostota jest... ⇖ 17
Aromatyczna papryka pieczona w oliwie to świetny dodatek... ⇖ 8
Jest coś magicznego w chwili, gdy pierwsze płatki śniegu... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Kruche babeczki z owocami najlepsze z airfryer . To mono... ⇖ 165
Jajka z sosem tatarskim to przepyszna przekąska, która... ⇖ 154
Sałatka jarzynowa z jabłkiem i groszkiem. Jabłko jest... ⇖ 175
Domowa kiełbasa drobiowa podsuszana z Airfryer z dodatkiem... ⇖ 189
Domowa kiełbasa z indyka z Airfryer. To kolejna kiełbasa... ⇖ 183
Serki typu włoskiego w ziołach z Airfryer. Serek typu... ⇖ 749
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1934
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1107
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 943
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 860
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 817
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 511









































