Fasolka kiszona
Źródło: http://straga.pl/marynaty/fasolka-kiszona/
Fasolka kiszona to dalszy ciąg mojej przygody z domowym kiszeniem warzyw, czyli fermentowaniem warzyw. Kiszenie to najzdrowszy i najprostszy sposób konserwowania warzyw. Kiszone warzywa po lekkim zakwaszeniu można jeść po 3-4 dniach kiszenia, tym razem wypróbujcie mój sprawdzony przepis na … Czytaj dalej → The post Fasolka kiszona appeared first on Damsko-męskie spojrzenie...
Najnowsze przepisy
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 19
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 18
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 17
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 94
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Kruche babeczki z owocami najlepsze z airfryer . To mono... ⇖ 169
Jajka z sosem tatarskim to przepyszna przekąska, która... ⇖ 156
Sałatka jarzynowa z jabłkiem i groszkiem. Jabłko jest... ⇖ 180
Domowa kiełbasa drobiowa podsuszana z Airfryer z dodatkiem... ⇖ 203
Domowa kiełbasa z indyka z Airfryer. To kolejna kiełbasa... ⇖ 183
Serki typu włoskiego w ziołach z Airfryer. Serek typu... ⇖ 761
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 413
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 313
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 308
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 254
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 199
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 182
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 158
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 135









































