Fasolka kiszona
Źródło: http://straga.pl/marynaty/fasolka-kiszona/
Fasolka kiszona to dalszy ciąg mojej przygody z domowym kiszeniem warzyw, czyli fermentowaniem warzyw. Kiszenie to najzdrowszy i najprostszy sposób konserwowania warzyw. Kiszone warzywa po lekkim zakwaszeniu można jeść po 3-4 dniach kiszenia, tym razem wypróbujcie mój sprawdzony przepis na … Czytaj dalej → The post Fasolka kiszona appeared first on Damsko-męskie spojrzenie...
Najnowsze przepisy
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 23
Spaghetti Aglio Olio w 10 Minut – Sekretny Trik na... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Kruche babeczki z owocami najlepsze z airfryer . To mono... ⇖ 160
Jajka z sosem tatarskim to przepyszna przekąska, która... ⇖ 149
Sałatka jarzynowa z jabłkiem i groszkiem. Jabłko jest... ⇖ 170
Domowa kiełbasa drobiowa podsuszana z Airfryer z dodatkiem... ⇖ 185
Domowa kiełbasa z indyka z Airfryer. To kolejna kiełbasa... ⇖ 179
Serki typu włoskiego w ziołach z Airfryer. Serek typu... ⇖ 741
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 796
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 722
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 672
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 406
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 323
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 312









































