fasolka po bretońsku - jednogarnkowy klasyk

Zimowa pora czesto nachodzi nas ochota na rozgrzewajacy posilek. Wracam wtedy do klasyki i przygotowuje na przyklad fasolke po bretonsku, ktora najbardziej lubimy z niewielka iloscia cebuli i drobno pokrojonego wedzonego boczku, podana ze swiezym pieczywem. Pewnie jest tak, ze ile kuchni, tyle wersji tej jednogarnkowej potrawy. Jedno jest pewne - fasolka po bretonsku to pyszne danie i doskon...
Najnowsze przepisy
Filet z indyka to jeden z tych produktów, które mają... ⇖ 10
Gruszki w Syropie Waniliowym – Słodkie Przetwory Idealne... ⇖ 19
Obłędny, kremowy, słodki, mięciutki i pachnący, po... ⇖ 17
Zapiekane sakiewki z kurczaka to prosty, a jednocześnie... ⇖ 20
Bitki Wieprzowe w Sosie Własnym – Klasyk, Który Zawsze... ⇖ 19
Poznaj przepis na orzechowe espressino – kawowy deser... ⇖ 19
Makaron z cukinii z gorgonzolą i parmezanem – lekki i... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Sernik z mlekiem skondensowanym to jeden z moich ulubionych... ⇖ 619
Przepyszny sernik na tradycyjnym kruchym spodzie, kremowy i... ⇖ 832
Polecam Wam przepis na lekką, letnią sałatkę z rukoli z... ⇖ 964
Pyszne jajka faszerowane zielonym groszkiem to doskonała... ⇖ 788
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1858
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 290
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 251
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 249
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 192
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 191
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 183
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 164