Najnowsze przepisy
Kanapki z cukinii i parmezanu wyjątkowo przypadły mi do... ⇖ 25
Sorbet Mango & Morela (Ninja Creami NC300EU) Sorbet... ⇖ 22
Lody Pralinowe (Ninja Creami NC300EU) Lody Pralinowe to... ⇖ 19
Burger Aleksa – azjatycki twist w polskim stylu Moja... ⇖ 23
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 30
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 27
Fasolka po bretońsku z chorizo

I tak powstała, niczym feniks z popiołu. Lekko pikantna wersja ulubionego przez Polaków, dania.Składniki:500 g świeżej fasoli2 pętka kiełbasy ze świniobicia2 pętka kiełbasy śląskiej100 g chorizo250 g surowego boczku1 łyżka słodkiej papryki1/2 łyżeczki mielonego kminku1 łyżka majeranku3 łyżki koncentratu pomidorowego1 łyżka masła1 łyżka mąkisól, pieprzPrzygotowanie:...
Przepisy z bloga
Dodatkowa obróbka w postaci pieczenia, przenosi danie na... ⇖ 84
Nie jest to post sponsorowany, a jednie sugestia dotycząca... ⇖ 53
Kiedy mam ataki na gotowanie, a to zdarza się zazwyczaj w... ⇖ 87
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1802
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 909
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 850
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 575
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 498
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 475