Najnowsze przepisy
Ciasto z rabarbarem na kefirze to pyszne, szybkie i bardzo... ⇖ 34
Sos miodowo-musztardowy gości na naszym stole od kilku lat... ⇖ 7
Fasolka po bretońsku z fasoli Jaś
Danie to bardzo czesto goscina moim stole, ale to zdecydowanie najlepsza wersja jaka udalo mi sie zrobic. I nawet wiem dlaczego, zawsze uzywalam fasolki sredniej badz drobnej, tym razem jest Jas-najpyszniejsza. Zawsze robie na raz duza ilosc, jemy fasolke przez dwa dni, a reszte pasteryzuje w litrowych sloikach na tzw. czarna godzine .1 kg fasoli Jas400 g wedzonego boczku300 g wedzonej kie...
Przepisy z bloga
Kruche ciasteczka na bazie twarogu z jabłkiem to idealny... ⇖ 179
Dawno mnie tu nie było, ale niestety czasu brak, dlatego... ⇖ 316
Andruty, bo tak właśnie nazywała je moja babcia często... ⇖ 899
W związku z tym że moje dziecię zachorowało na ospę... ⇖ 345