Fasolka po bretońsku
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2024/04/fasolka-po-bretonsku.html
Fasolka po bretońskuTo jedno z najbardziej popularnych dań wkuchni polskiej – rodzaj gęstego, treściwego gulaszu z fasolą. Potrawa bardzo tradycyjna i uwielbiana w naszym domu.Składniki:1/2 kg fasoli „piękny Jaś”2 marchewki1/2 l bulionu30 dkg boczku wędzonego3 kiełbasy podwędzane (chłopska lub jałowcowa)1 duża cebula1 łyżka smalcu1 łyżka maggi2-3 liście laurowe3-4...
Najnowsze przepisy
Dzisiaj przychodzę do Was z kolejnym przepisem na proste i... ⇖ 12
Świąteczne ciasteczka czekoladowe renifery to uroczy i... ⇖ 6
Kiedy za oknem robi się chłodniej, nic tak nie rozgrzewa... ⇖ 7
Kotlety ruskie – prosty i pyszny pomysł na obiad Jeśli... ⇖ 17
Sernik Kinder Country to naprawdę wyjątkowy przepis! Ma... ⇖ 23
Puszyste racuchy bez jabłek. Szybkie, proste i idealne na... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Gulasz z wieprzowego mięsa, delikatnego i lekko tłustego... ⇖ 18
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 61
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 554
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy... ⇖ 115
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany... ⇖ 53
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 554
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 184
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 142
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 114
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 112
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 99
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 91







































