Najnowsze przepisy
Ciasto z musem z mango to prawdziwa uczta dla podniebienia!... ⇖ 6
Sałatka do grilla w 5 minut to idealne rozwiązanie dla... ⇖ 25
Zapraszam was dziś po przepis na niezwykle pyszną... ⇖ 16
Pyszna tortilla z mięsem mielonym Co przygotować na... ⇖ 15
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 7
Fasolka po bretońsku
Fasolka po bretońskuTo jedno z najbardziej popularnych dań wkuchni polskiej – rodzaj gęstego, treściwego gulaszu z fasolą. Potrawa bardzo tradycyjna i uwielbiana w naszym domu.Składniki:1/2 kg fasoli „piękny Jaś”2 marchewki1/2 l bulionu30 dkg boczku wędzonego3 kiełbasy podwędzane (chłopska lub jałowcowa)1 duża cebula1 łyżka smalcu1 łyżka maggi2-3 liście laurowe3-4...
Przepisy z bloga
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 29
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 33
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 79
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 51