Fasolka po węgiersku – przepis
Źródło: https://www.dorotasmakuje.com/2021/01/fasolka-po-wegiersku/
Fasolka po węgiersku to pyszny pomysł na sycący i rozgrzewający posiłek szczególnie w chłodne pory roku: jesień, zimę, wiosnę. Można ją zjeść z pieczywem, można ja podać z mamałygą, kluseczkami, kaszą czy ziemniakami puree. Kuchnia węgierska jest bardzo smaczna i warto otworzyć się na nowe dania. Do dania możecie użyć swojej ulubione odmiany fasoli. Jeśli gotujecie ja od podstaw pamiętajcie by namoczyć dnia poprzedniego – to sprawi, że szybciej się ugotuje i...
Najnowsze przepisy
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 17
Surówka z buraka i gruszki to propozycja na pyszny dodatek... ⇖ 15
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 23
Przepis na świąteczne maślane kruche ciasteczka jak... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 47
Listopad to miesiąc, w którym jesień odsłania swoje... ⇖ 42
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 51
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 47
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 61
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1636
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 672
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 599
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 563
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 523
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 465
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 438









































