Fasolka po węgiersku – przepis
Źródło: https://www.dorotasmakuje.com/2021/01/fasolka-po-wegiersku/
Fasolka po węgiersku to pyszny pomysł na sycący i rozgrzewający posiłek szczególnie w chłodne pory roku: jesień, zimę, wiosnę. Można ją zjeść z pieczywem, można ja podać z mamałygą, kluseczkami, kaszą czy ziemniakami puree. Kuchnia węgierska jest bardzo smaczna i warto otworzyć się na nowe dania. Do dania możecie użyć swojej ulubione odmiany fasoli. Jeśli gotujecie ja od podstaw pamiętajcie by namoczyć dnia poprzedniego – to sprawi, że szybciej się ugotuje i...
Najnowsze przepisy
W okresie bożonarodzeniowym a w zasadzie od pierwszych dni... ⇖ 4
Wilgotne brownie w świątecznej formie Pana Ciastka. Mały... ⇖ 6
Klasyczny wigilijny farsz do pierogów z kapustą kiszoną... ⇖ 16
Tradycyjny farsz do uszek przygotowany z aromatycznych... ⇖ 19
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 12
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 45
Listopad to miesiąc, w którym jesień odsłania swoje... ⇖ 38
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 46
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 43
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 59
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1174
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 629
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 548
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 527
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 473
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 429
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 427
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 414
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 310









































