Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 23
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 25
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 23
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 15
Fasolka szparagowa podsmażana z czosnkiem i jajko sadzone

Składniki:(2 porcje)300 g fasolki szparagowej żółtej albo zielonej2 ząbki czosnkuSól, pieprz2 jajkaOlej do podsmażeniaPrzygotowanie:Zagotuj w garnku wodę ok. 1,5 litra. Pamiętaj o jej osoleniu.Umyj fasolkę i obetnij końce. Fasolkę wrzuć do wrzącej wody i gotuj 5 minut. Odcedź i włóż do zimnej wody.Rozgrzej patelnię z niewielką ilością oleju i podsmaż...
Przepisy z bloga
Składniki 4 porcje:200 g ryżu1 cebulka2 ząbki czosnku200... ⇖ 617
Składniki (2 porcje)6 małych marchewek4 pietruszki1/2... ⇖ 686
Składniki:150 g serka twarogowego półtłustego1 banan2... ⇖ 878
Składniki 2 porcje:2 pstrągi400 g ziemniaków (najlepiej... ⇖ 586
Składniki:2 ogórki gruntowe1 pomidor2 garści dowolnej... ⇖ 910
Nie widzisz postępów podczas odchudzania? Być może,... ⇖ 635
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1356
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 729
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 696
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 470
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 396
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 263