Fasolka szparagowa podsmażana z czosnkiem i jajko sadzone

Składniki:(2 porcje)300 g fasolki szparagowej żółtej albo zielonej2 ząbki czosnkuSól, pieprz2 jajkaOlej do podsmażeniaPrzygotowanie:Zagotuj w garnku wodę ok. 1,5 litra. Pamiętaj o jej osoleniu.Umyj fasolkę i obetnij końce. Fasolkę wrzuć do wrzącej wody i gotuj 5 minut. Odcedź i włóż do zimnej wody.Rozgrzej patelnię z niewielką ilością oleju i podsmaż...
Najnowsze przepisy
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 4
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 11
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 10
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 17
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Składniki 4 porcje:200 g ryżu1 cebulka2 ząbki czosnku200... ⇖ 644
Składniki (2 porcje)6 małych marchewek4 pietruszki1/2... ⇖ 720
Składniki:150 g serka twarogowego półtłustego1 banan2... ⇖ 926
Składniki 2 porcje:2 pstrągi400 g ziemniaków (najlepiej... ⇖ 609
Składniki:2 ogórki gruntowe1 pomidor2 garści dowolnej... ⇖ 967
Nie widzisz postępów podczas odchudzania? Być może,... ⇖ 660
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 320
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272