Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 22
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 22
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 47
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 39
Fasolka szparagowa z ekstra dodatkiem
Sezon fasolki szparagowej w pełni, więc trzeba korzystać póki trwa. Próbowałem jej w wielu wersjach. Oczywiście, standard smakuje najlepiej. Czasami jednak, warto poeksperymentować. Co, jak co, ale ryby uwielbiam. Tym razem chciałem Wam przedstawić właśnie taką, ekstra wersję, z makrelowym dodatkiem.Składniki: 800 g żółtej fasolki...
Przepisy z bloga
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 56
No, nie było mnie trochę, bo zachciało mi się skałek w... ⇖ 49
Ów kapuśniak jest niesamowicie aromatyczny i delikatny w... ⇖ 55
Cóż to była za uczta na tym talerzu. M, M, M! Sanah i... ⇖ 58