Fasolka szparagowa z masełkiem czosnkowym

Zielona fasolka szparagowa podana z czosnkiem i masełkiem to doskonały dodatek do obiadu, ale może też być daniem samodzielnym, ponieważ jest bardzo sycąca. Latem lepsza od schabowego, a jej przyrządzenie trwa kilka minut. Składniki:40 d kg młodej żółtej fasolki szparagowejok 1 l wodyłyżeczka soli2-3 ząbki czosnkudwie czubate łyżki masłaSposób wykonania:Fasolkę myjemy i odcinamy końce z obu stron. Następnie większe strączki przekrawamy na półGotowe strączki...
Najnowsze przepisy
Najlepsza Cukinia Faszerowana – Przepis, Który Musisz... ⇖ 3
Szybki obiad w 10 minut? Jasne - nie ma problemu! Noodles 5... ⇖ 1
Szybki obiad w 10 minut? Jasne - nie ma problemu! Noodles 5... ⇖ 1
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 9
Sałatka z kalafiorem, jajkiem i pieczarkami – lekka i... ⇖ 11
Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem i brokułem –... ⇖ 13
To drugie śniadanie bije kanapkę na głowę. Robisz je w... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Zielona fasolka szparagowa podana z czosnkiem i masełkiem... ⇖ 20
Przepisy na czasie
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 143
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 99
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 58
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 55
Wilgotne, mięciutkie i bardzo smaczne ciasto ze śliwkami,... ⇖ 46