Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do tortu bezowego z kremem karmelowym Co to... ⇖ 8
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z likierem wiśniowym... ⇖ 15
Wprowadzenie do tortu urodzinowego z kremem mascarpone Tort... ⇖ 9
To danie doskonale odnajduje się w domowym menu i wygląda... ⇖ 20
Mocno octowa, pikantna od chilli, ale dokładnie taka jak... ⇖ 42
Fasolka szparagowa z pieczarkami w sosie pomidorowym

Danie niemalże jednogarnkowe. Pyszna sezonowa fasola szparagowa (poza można użyć mrożenej), pieczarki, cebula, sos pomidorowy oraz parówki - które można pominąć.Składniki:2 dobrej jakości parówki,200 g fasoli szparagowej - u mnie żółta,150 g pieczarek,3 łyżki kukurydzy konserwowej,pomidory w puszce krojone - 400 g,łyzka masła,sól, pieprzPrzygotowanie:Z fasoli odcinamy końcówki. Wrzucamy do garnka z wrzącą osoloną wodę i gotujemy aż będzie miękka....
Przepisy z bloga
Ta sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie kurczaka... ⇖ 52
Pyszny i szybki w przygotowanoi twarożek z suszonymi... ⇖ 51
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 61
Arbuz z fetą czyli letnia klasyka idealna na upalne dni.... ⇖ 62
Obiad lub kolacja gotowa w 15 minut!W wersji z szynką,... ⇖ 68
Zupa botwinkowa podana na cztery sposoby1. Chłodnik... ⇖ 112
Przepisy na czasie
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 292
Ciasto kokosowo-orzechowe to jedno z tych ciast, które... ⇖ 68
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne... ⇖ 65
Brokuły i ser feta, to zawsze dobre połączenie. Jeśli... ⇖ 59
Przepis na pulpeciki z piersi indyka w sosie kurkowym na... ⇖ 58