Faszerowana papryka z piekarnika
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/faszerowana-papryka-z-piekarnika/
Papryka smakuje zarówno surowa, jak i poddana obróbce cieplnej. A faszerowana papryka z piekarnika smakuje szczególnie! Drukuj Faszerowana papryka z piekarnika Składniki: 2 papryki, 100g ryżu, 150g mięsa mielonego, 1 cebula, 4 plastry sera żółtego, garść pokrojonej zielonej pietruszki, słodka … Continued Artykuł Faszerowana papryka z piekarnika pochodzi z serwisu Bardzo Gruby Smok.
Najnowsze przepisy
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 11
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 13
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 8
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 17
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 10
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 64
Przepisy z bloga
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 38
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 43
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 52
Szybkie omlety kakaowe z serka wiejskiego polecają się na... ⇖ 61
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 296
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 164
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 64
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 51
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 40
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 36
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 31








































