Faszerowana papryka z piekarnika
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/faszerowana-papryka-z-piekarnika/
Papryka smakuje zarówno surowa, jak i poddana obróbce cieplnej. A faszerowana papryka z piekarnika smakuje szczególnie! Drukuj Faszerowana papryka z piekarnika Składniki: 2 papryki, 100g ryżu, 150g mięsa mielonego, 1 cebula, 4 plastry sera żółtego, garść pokrojonej zielonej pietruszki, słodka … Continued Artykuł Faszerowana papryka z piekarnika pochodzi z serwisu Bardzo Gruby Smok.
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom... ⇖ 17
Dzień dobry :-) Grudzień to zabiegany miesiąc, więc u... ⇖ 11
Przepis nadelikatne, puszyste i wilgotne ciasto z dodatkiem... ⇖ 16
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na po prostu mega HIT... ⇖ 23
Mąka owsiana sprawia, że ciasto jest nieco delikatniejsze... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 41
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 45
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 53
Szybkie omlety kakaowe z serka wiejskiego polecają się na... ⇖ 61
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 394
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 301
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 291
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 235
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 188
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 171
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 145
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 88









































