Faszerowana papryka z piekarnika
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/faszerowana-papryka-z-piekarnika/
Papryka smakuje zarówno surowa, jak i poddana obróbce cieplnej. A faszerowana papryka z piekarnika smakuje szczególnie! Drukuj Faszerowana papryka z piekarnika Składniki: 2 papryki, 100g ryżu, 150g mięsa mielonego, 1 cebula, 4 plastry sera żółtego, garść pokrojonej zielonej pietruszki, słodka … Continued Artykuł Faszerowana papryka z piekarnika pochodzi z serwisu Bardzo Gruby Smok.
Najnowsze przepisy
Tarta de Santiago to pyszne ciasto z mielonych migdałów.... ⇖ 7
Felfla Mechwiya – Marokańskie grillowane zielone papryki... ⇖ 8
Lubię takie szybkie i smakowite desery gdzie nie ma za... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 44
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 48
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 54
Szybkie omlety kakaowe z serka wiejskiego polecają się na... ⇖ 62
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 443
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 440
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 338
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 335
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 292
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 224
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 196
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 171
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 165
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 159









































