Faszerowana papryka z piekarnika
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/faszerowana-papryka-z-piekarnika/
Papryka smakuje zarówno surowa, jak i poddana obróbce cieplnej. A faszerowana papryka z piekarnika smakuje szczególnie! Drukuj Faszerowana papryka z piekarnika Składniki: 2 papryki, 100g ryżu, 150g mięsa mielonego, 1 cebula, 4 plastry sera żółtego, garść pokrojonej zielonej pietruszki, słodka … Continued Artykuł Faszerowana papryka z piekarnika pochodzi z serwisu Bardzo Gruby Smok.
Najnowsze przepisy
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 9
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 35
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 26
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 154
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 37
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 42
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 50
Szybkie omlety kakaowe z serka wiejskiego polecają się na... ⇖ 60
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 154
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 35
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 28
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 26
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 20
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 15































