Faszerowana papryka z piekarnika
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/faszerowana-papryka-z-piekarnika/
Papryka smakuje zarówno surowa, jak i poddana obróbce cieplnej. A faszerowana papryka z piekarnika smakuje szczególnie! Drukuj Faszerowana papryka z piekarnika Składniki: 2 papryki, 100g ryżu, 150g mięsa mielonego, 1 cebula, 4 plastry sera żółtego, garść pokrojonej zielonej pietruszki, słodka … Continued Artykuł Faszerowana papryka z piekarnika pochodzi z serwisu Bardzo Gruby Smok.
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 9
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 34
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 22
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 54
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 56
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 63
Szybkie omlety kakaowe z serka wiejskiego polecają się na... ⇖ 70
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1899
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1301
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 762
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 506
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































