Faszerowane jabłka na dwa sposoby

Wariant 1:Dżem z czarnej porzeczkiGranolaCynamonWariant 2:Ugotowana kasza jaglanaOrzechy włoskieMiódŻurawinaCynamonPrzygotowanie:Piekarnik nagrzej na 180 stopni C.Z jabłek wydrąż ogryzki i wypełnij nadzieniem.Jabłka włóż do piekarnika i piecz około 40 minut (jabłka muszą być miękkie).
Najnowsze przepisy
Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, dlatego powinno... ⇖ 6
Głębia smaku w tej zupie pochodzi z pieczonego kalafiora... ⇖ 11
Szybki makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to... ⇖ 7
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 18
Domowa woda gazowana to synonim wygody oraz doskonałego... ⇖ 14
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 19
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 11
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Składniki 4 porcje:200 g ryżu1 cebulka2 ząbki czosnku200... ⇖ 654
Składniki (2 porcje)6 małych marchewek4 pietruszki1/2... ⇖ 741
Składniki:150 g serka twarogowego półtłustego1 banan2... ⇖ 939
Składniki 2 porcje:2 pstrągi400 g ziemniaków (najlepiej... ⇖ 619
Składniki:2 ogórki gruntowe1 pomidor2 garści dowolnej... ⇖ 985
Nie widzisz postępów podczas odchudzania? Być może,... ⇖ 672
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 762
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 301
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 251
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 184
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 182