Najnowsze przepisy
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 8
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 18
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 18
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 6
FASZEROWANE PORTOBELLO
Portobello to odmiana naszej popularnej pieczarki. Różni się od białej pieczarki przede wszystkim wielkością, kolorem (jest ciemniejszy) i bardziej wyrazistym smakiem. Ten duży, mięsisty grzyb wspaniale nadaje się do faszerowania. Postanowiłam to wykorzystać , zwłaszcza, że od faszerowanej papryki zostało mi sporo pysznego farszu. Oczywiście jak to bywa z każdym...
Przepisy z bloga
Pyszny, delikatny (pieczony w kąpieli wodnej), nie mocno... ⇖ 94
Wierzcie mi, ten sernik jest naprawdę prosty do wykonania.... ⇖ 78