filet z kurczaka z porem i serem pleśniowym
Źródło: http://zcukrempudrem.blogspot.com/2014/06/filet-z-kurczaka-z-porem-i-serem.html
Pare drobnych dodatkow i filecik zyskuje calkiem nowe oblicze :)3 spore filety z kurczakaprzyprawa do kurczaka2 jajabulka tartapierzynka:2 duze pory1 strak czerwonej papryki150 gramow sera plesniowego startego na duzych oczkachsol, pieprzFilety umyc, osuszyc, rozbic, przekroic na mniejsze kawalki, obsypac przyprawa, odstawic na 20 minut.Pory (optymalnie tylko biala czesc) pokroic na poltalarki. Pa...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 10
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 37
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 23
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Delikatna, prosta i uniwersalna rolada, która spodoba i... ⇖ 1023
Zapytacie co ona oszalała, wstawiła takiego przypaleńca... ⇖ 605
Dziś przepis na szybkie fit placuszki śniadaniowe. Z... ⇖ 734
Tak jak w tytule, dzięki odpowiednio dobranym składnikom... ⇖ 10633
Dwa niezwykłe dodatki sprawiają, że kotlety zmieniają... ⇖ 827
Tak, to możliwe :))), nie tylko zdecydowanie realne, ale... ⇖ 2229
Bardzo delikatny, mięciutki, błyskawiczny, siostrzyczka i... ⇖ 3319
Przepyszne, delikatne, wilgotne, szybkie, bez miksera, tyle... ⇖ 734
Bardzo szybki, lekki i pożywny obiad. Uwielbiam makarony i... ⇖ 697
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1900
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1306
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 762
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 586
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 506
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































