Filety z halibuta po normandzku
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2019/08/filety-z-halibuta-po-normandzku.html
Ryby na polskich stolach (codziennosc) goszcza bardzo rzadko. Nie kazdy je lubi. Jednak odpowiednio przygotowane posmakuja kazdemu. W roli glownej halibut i kuchnia francuska.Skladniki:2 filety halibuta5 duzych jablek2 cebule1 szklanka cydru3 lyzki octu jablkowego3 lyzki masla klarowanegopol peczka szczypiorkusol i pieprzPrzygotowanie:Filety op...
Najnowsze przepisy
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 21
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 18
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 17
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 96
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 18
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 43
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 50
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 49
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 49
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 62
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 58
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 413
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 313
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 308
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 254
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 202
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 182
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 158
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 136









































