Filety z halibuta po normandzku
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2019/08/filety-z-halibuta-po-normandzku.html
Ryby na polskich stolach (codziennosc) goszcza bardzo rzadko. Nie kazdy je lubi. Jednak odpowiednio przygotowane posmakuja kazdemu. W roli glownej halibut i kuchnia francuska.Skladniki:2 filety halibuta5 duzych jablek2 cebule1 szklanka cydru3 lyzki octu jablkowego3 lyzki masla klarowanegopol peczka szczypiorkusol i pieprzPrzygotowanie:Filety op...
Najnowsze przepisy
Chrzan, choć często kojarzony z wielkanocnym stołem,... ⇖ 4
Mięso na Domowy Doner Kebab– Zdrowsza, Naturalna i Tak... ⇖ 5
To jedna z tych sałatek, które robią się niemal same.... ⇖ 14
Dieta katogeniczna - dlaczego warto ją stosować oraz... ⇖ 16
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 20
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 27
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 33
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 51
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 48
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 68
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1256
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1038
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 865
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 838
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 769
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 468
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 389









































