Filety z halibuta po normandzku
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2019/08/filety-z-halibuta-po-normandzku.html
Ryby na polskich stolach (codziennosc) goszcza bardzo rzadko. Nie kazdy je lubi. Jednak odpowiednio przygotowane posmakuja kazdemu. W roli glownej halibut i kuchnia francuska.Skladniki:2 filety halibuta5 duzych jablek2 cebule1 szklanka cydru3 lyzki octu jablkowego3 lyzki masla klarowanegopol peczka szczypiorkusol i pieprzPrzygotowanie:Filety op...
Najnowsze przepisy
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 0
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 21
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 18
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 25
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 45
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 60
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 58
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 66
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3067
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2158
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1503
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 859
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 712
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 708
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 681
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661







































