Filety z halibuta po normandzku
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2019/08/filety-z-halibuta-po-normandzku.html
Ryby na polskich stolach (codziennosc) goszcza bardzo rzadko. Nie kazdy je lubi. Jednak odpowiednio przygotowane posmakuja kazdemu. W roli glownej halibut i kuchnia francuska.Skladniki:2 filety halibuta5 duzych jablek2 cebule1 szklanka cydru3 lyzki octu jablkowego3 lyzki masla klarowanegopol peczka szczypiorkusol i pieprzPrzygotowanie:Filety op...
Najnowsze przepisy
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 2
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 8
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 6
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 40
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 53
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 55
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 61
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 60
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 68
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1648
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 755
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 678
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 564
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 523
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 466
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 440









































