Filety z halibuta po normandzku

Ryby na polskich stolach (codziennosc) goszcza bardzo rzadko. Nie kazdy je lubi. Jednak odpowiednio przygotowane posmakuja kazdemu. W roli glownej halibut i kuchnia francuska.Skladniki:2 filety halibuta5 duzych jablek2 cebule1 szklanka cydru3 lyzki octu jablkowego3 lyzki masla klarowanegopol peczka szczypiorkusol i pieprzPrzygotowanie:Filety op...
Najnowsze przepisy
Ah, the holiday season! There’s nothing quite like... ⇖ 9
Oh, let me tell you about the pure joy of making churros at... ⇖ 9
Oh, let me tell you about *lasagna*! This classic Italian... ⇖ 9
Oh, strawberry shortcake—where do I even begin? This... ⇖ 9
Witam Kochani! Polecam pyszne ciacho najlepsze w sezonie na... ⇖ 11
Murzynek to ciasto, które każdy zna i raczej każdy lubi.... ⇖ 16
Prosty przepis na karkówkę, duszona na patelni. Sosik z... ⇖ 17
Przepisy z bloga
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 58
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 58
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 62
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 48
Czasami człowiek siedzi i duma, co by tu zjeść dobrego,... ⇖ 81
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2036
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 330
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 303
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 290
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 259
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 254
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 209