
Fit Jajka Faszerowane z Awokado i Twarogiem – Wielkanocna Klasyka w Lekkiej Odsłonie Jajka faszerowane to stały punkt wielkanocnego menu – ale zamiast majonezu i tłustych past, dziś pokażę Ci wersję, która nie tylko smakuje świeżo i lekko, ale też wygląda obłędnie i robi się ją w 15 minut. Delikatna pasta z awokado i twarożku, podana w jajkach – to połączenie klasyki z nowoczesną, zdrową kuchnią. Idealne na śniadanie, przystawkę i do koszyczka wielkanocnego. ...
Najnowsze przepisy
Uwielbiam tą pastę z awokado, robię ją z dodatkami ,bo... ⇖ 4
Ciasto na herbatnikach z dżemem porzeczkowym to deser,... ⇖ 5
Tosty francuskie z piekarnika – blacha dla rodzinyJedno... ⇖ 7
Sernik z brzoskwiniami i makowo-kokosową bezą na kakaowym... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Tosty francuskie z piekarnika – blacha dla rodzinyJedno... ⇖ 7
Fit, puszysty sernik – zawsze wychodzi (bez spodu)Lekki... ⇖ 29
Schab w sosie śliwkowym z patelni – rodzinny obiadKlasyk... ⇖ 33
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1445
Pierogi ruskie to klasyk, który zawsze się sprawdza!... ⇖ 894
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 638
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 547
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 515
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 462
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 456
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 447