Focaccia Czosnkowa z Patelni
Źródło: https://babciapieczechleb.blogspot.com/2016/05/focaccia-czosnkowa-z-patelni.html
Witam serdeczniePropozycja na focaccie czosnkową z patelni, jest to dobra alternatywa dla osób które nie posiadają piekarnika a chciały by upiec „usmażyć” focaccie. Focaccia to rodzaj pieczywa pieczonego we Włoszech, można je podawać jako przekąskę, do sałatek lub zup jednym słowem idealnie zastępuje tradycyjne pieczywo. Do przygotowania focacci czosnkowej będziemy...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 8
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 27
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 20
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 30
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 45
Przepisy z bloga
Witam serdecznie i zapraszam na przepyszny, chrupiący i... ⇖ 576
Witam SerdecznieTym razem upiekłam chleb domowy mieszany... ⇖ 729
Witam SerdecznieKolejny chleb domowy w moim wykonaniu :)... ⇖ 672
Witam SerdeczniePropozycja na kolejny domowy chlebek tym... ⇖ 677
Witam SerdeczniePodzielę się przepisem na pyszne domowe... ⇖ 644
Witam serdecznieRobiłam już bagietki na zakwasie pszennym... ⇖ 663
Witam serdeczniePodzielę się przepisem na pyszny domowy... ⇖ 739
Witam serdeczniePodzielę się przepisem na prosty domowy ... ⇖ 690
Witam serdeczniePodzielę się przepisem na pyszne bułki... ⇖ 685
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1895
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1293
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 761
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 621
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 499
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 494
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































