Najnowsze przepisy
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 2
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 5
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 8
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 39
Focaccia z bardzo chrupiącą skórką
Focaccia, płaski chleb włoski, pochodzi z północy Włoch, z regionu Liguria. Ale jada się go w całych Włoszech, chociaż w bardzo różnych odmianach; focaccia może być płaska, gruba, z ziołami, z solą, z serem, a nawet posypana cukrem i z rodzynkami. W każdej formie smakuje obłędnie, a Włosi jedzą ją odłamując kawałki i maczając w oliwie, która we Włoszech jest zupełnie...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 253
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 183
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 257
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 205
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 179
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 236