Najnowsze przepisy
Arbuz z fetą czyli letnia klasyka idealna na upalne dni.... ⇖ 5
Wprowadzenie do Naleśników z warzywną pastą Naleśniki... ⇖ 15
Wprowadzenie do Pyszne ciasto cytrynowe z lukrem przepis... ⇖ 26
Wprowadzenie do Mazurka z kajmakiem Mazurek z kajmakiem to... ⇖ 10
Placki z kurczakiem i młodą kapustą to propozycja w sam... ⇖ 9
Wprowadzenie do sałatki z buraczkami i fetą Sałatka z... ⇖ 20
Wprowadzenie do sałatki jarzynowej z majonezem przepis... ⇖ 13
Pulpety w sosie własnym to prosty sposób na pożywny i... ⇖ 19
Forszmak

Forszmak czyli danie regionalne kuchni lubelskiej.Produkt jest wpisany na liste potraw tradycyjnych.Do forszmaku uzywa sie wiele pozornie nie pasujacych do siebie skladnikow, ale rezultat jest wysmienity.Forszmak, niegdys bardzo modne danie, dzis sprawia wrazenie zapomnianego.Forszmak lubelski to pozywny gulasz z ogorkami kiszonymi, zaprawiony koncentratem pomidorowym i podany w wydrazonym bochenk...
Przepisy z bloga
Nalewka z derenia to idealny trunek na jesienne szarugi i... ⇖ 23
Dziś przedstawiam szybki i bardzo prosty obiad a zarazem... ⇖ 38
To pyszne danie dobre zarówno jako śniadanie albo deser.... ⇖ 36
Taki szybki obiad to radość dla domowników gdy późno... ⇖ 36
Odkąd w moim domu zagościła frytownica beztłuszczowa... ⇖ 85
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 299
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 184
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 94
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 94
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 83
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 81
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 79
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 75
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 73