Najnowsze przepisy
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 13
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 10
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 22
W sezonie wiosenno-letnim odchodzimy od formalnych... ⇖ 12
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 17
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 16
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 20
Francuska a la pizza z zielonym pesto, cukinią, szpinakiem i mozarellą
Szybka przekaska do zjedzenia zarowno na cieplo i na zimno. Ciasto francuskie, chociaz do fit nie nalezy, jest swietna opcja na wykorzystanie koncowek z lodowki. Resztki pesto ze sloiczka, kawalek cukinii, koncowka zalegajacego swiezego szpinaku i cudowny zapach rozniosl sie po calym mieszkaniu.Skladniki (4 porcje)-opakowanie ciasta francuskiego (zazwyczaj uzywam okraglego ok. 240g)-2 lyzki ziel...
Przepisy z bloga
Gotowane krewetki, cytryna i pietruszka to zawsze udany... ⇖ 502
Sezon na kurki to jeden z moich ulubionych. Te niepozorne... ⇖ 401