Francuskie sery w Lidl i kilka wskazówek jak się rozkoszować smakiem sera
Źródło: https://azgotuj.blogspot.com/2016/10/francuskie-sery-w-lidl-i-kilka.html
Kilka informacji, aby w pelni rokoszowac sie smakami serow:1. Temperatura sera - wyjmij ser na godzine przed spozyciem, aby byl w pokojowej temperaturze. Wtedy bedzie idealnie komponowal sie ze smakiem wina, pieczywem i owocami. Niska temperatura hamuje wydobycie sie aromatu sera co w przypadku serow miekkich ma znaczenie.2. Deska na ktorej serwujemy sery powinna przyciagac wzrok. A ul...
Najnowsze przepisy
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 8
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 19
Przepis na wyjątkowe mini deserki na Boże Narodzenie!... ⇖ 13
Latem 2011 roku, podczas podróży przez stany północnego... ⇖ 14
Te babeczki pachną świętami jeszcze zanim wyjmiesz je z... ⇖ 20
Ta sałatka to klasyk na świątecznym stole, ale sprawdza... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 49
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 58
Crepes gryczane z papryką i jajkiem to francuska klasyka w... ⇖ 70
Sałatkę można zrobić i zjeść samodzielnie lub z serem... ⇖ 81
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 99
Sałatki z soczewicą to doskonały sposób na zdrowy i... ⇖ 101
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 538
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 463
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 437
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 383
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 365
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 338
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 321
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 239
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 219









































