Francuskie wytrwane ciasteczka z porem i boczkiem
Źródło: http://smaczna-strona.pl/francuskie-wytrwane-ciasteczka-z-porem-i-boczkiem/
Pierwsze spróbowanie farszu do tych ciasteczek i setki myśli - skąd ja znam ten smak? Coś mi to mówi, coś mi to przypomina. I przebłysk - to jest smak ziemniaczanego purée z proszku, pewnej firmy na K, kóry zajadało się nieraz na jakimś campingu czy wycieczce. Oj tak, to jest to, ale sto razy lepsze, bo wiadomo - nie z proszku. I ten smak, pewnie nawet jeszcze nie próbując, macie go już na języku, wyobraźcie sobie dodatkowo zawinięty w chrupiące maślane ciasto. Przyjemność...
Najnowsze przepisy
Pyszna sałatka z bulgurem, selerem korzeniowym, jabłkiem,... ⇖ 10
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 9
Śledzie po japońsku to klasyka wigilijnego stołu. W tej... ⇖ 8
Przepisy z bloga
28.10.2025 Magda Stir fry z kurczakiem i dynią brzmi... ⇖ 40
25.10.2025 Magda Przyznam się, że ta przepis na ten... ⇖ 55
21.10.2025 Magda W tym roku grzybów mam pod dostatkiem... ⇖ 44
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 733
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 595
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 280
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 269
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 219








































