Francuskie wytrwane ciasteczka z porem i boczkiem
Źródło: http://smaczna-strona.pl/francuskie-wytrwane-ciasteczka-z-porem-i-boczkiem/
Pierwsze spróbowanie farszu do tych ciasteczek i setki myśli - skąd ja znam ten smak? Coś mi to mówi, coś mi to przypomina. I przebłysk - to jest smak ziemniaczanego purée z proszku, pewnej firmy na K, kóry zajadało się nieraz na jakimś campingu czy wycieczce. Oj tak, to jest to, ale sto razy lepsze, bo wiadomo - nie z proszku. I ten smak, pewnie nawet jeszcze nie próbując, macie go już na języku, wyobraźcie sobie dodatkowo zawinięty w chrupiące maślane ciasto. Przyjemność...
Najnowsze przepisy
Gulasz z wieprzowego mięsa, delikatnego i lekko tłustego... ⇖ 11
Przed Wami pyszna sałatka z tuńczykiem i kuskusem. To... ⇖ 13
Idealna na kolację czy drugie śniadanie do pracy. Taka... ⇖ 15
Kiedy Gordon Ramsay w jednym z odcinków swojego programu... ⇖ 18
Bigos staropolski to jedno z najbardziej kultowych dań... ⇖ 25
Czy jest lepszy comfort food niż kluseczki? Chyba nie!... ⇖ 23
Przepisy z bloga
28.10.2025 Magda Stir fry z kurczakiem i dynią brzmi... ⇖ 37
25.10.2025 Magda Przyznam się, że ta przepis na ten... ⇖ 50
21.10.2025 Magda W tym roku grzybów mam pod dostatkiem... ⇖ 38
13.10.2025 Magda Krupnik to jedna z tych zup, które od... ⇖ 52
11.10.2025 Magda To śniadanie to mój ukłon w stronę... ⇖ 63
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 483
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 168
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 129
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 104
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 104
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 93
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 86








































