Friselle podwójnie pieczony chleb
Źródło: https://rafalcook.com/2021/06/08/friselle-podwojnie-pieczony-chleb/
Friselle świeży, czerstwa chleb Friselle cóż to takiego. Swoim wyglądem przypomina Bajgla czy też Doughnut, lub nasze kluski… Wiadomo skąd ????. Friselle w rzeczywistość to podwójnie wypiekany chleb, który ma być, pomimo że świeży, po prostu stary ???? Trochę zawiłe, ale… Już tłumaczę. Friselle prawdopodobnie pojawiły się koło X wieku, kiedy to kupcy byli zmuszenie… Czytaj dalej Friselle podwójnie pieczony chleb Artykuł Friselle podwójnie...
Najnowsze przepisy
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 13
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 8
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 545
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 467
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 446
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 388
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 371
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 347
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 324
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 243
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 224
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221








































